Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

1150401 Justismuseet, rehabilitering og ombygging K101 Totalentreprise med samspill i tidligfase

Prosjektet har mottatt oppdragsbrev fra Justisdepartementet om utvidelse av lokalene til Justismuseet. Eksisterendemuseum ligger i Kriminalasylet, men lokalene er lite fleksible og tilfredsstiller ikke museets behov og ønsker. Det Militære hospital, oppført i1829, skal bli Justismuseet sitt nye hovedbygg hvor de tar imot besøkende, har egnede utstillingslokaler, undervisningslokaler, administrative arealer mm. Det Militære hospital er fredet både innvendig og utvendig «som det er» og har stått tomt i mange år. Bygget har behov for rehabilitering og restaurering før det kan tas i bruk. 1. Etg ble restaurert i 2011-2012 og har vært oppvarmet tilet minimum for å unngå frysing.
Bygget har stått tomt i ca 30 år og bærer preg av dette. Det ble utarbeidet et forprosjekt i 2014 som danner grunnlag for oppdragsbrev med tilhørende styringsramme til gjennomføring av prosjektet. Siden bygget er fredet må løsninger godkjennes av Riksantikvaren (ra). Bruker sine behov og ønsker har endret seg de siste årene og løsninger fra forprosjektet er ikke godkjent av ra. på grunn av dette ønsker Statsbygg en samspillsfase med bruker, rådgivere og entreprenør for å definere et omforent prosjektomfang med løsninger som er godkjent av ra og er innenfor tilgjengelig styringsramme. Prosjektet har stram styringsramme. Entreprenørkompetanse vil være verdifullt i utvikling av prosjektet for å tilføre prosjektet praktisk kompetanse ved undersøkelser og prosjektering av løsninger for å sikre byggbarhet, kostnadseffektivitet og riktig kvalitet.
i samspillsfasen skal følgende hovedpunkter utarbeides i samarbeid med Statsbygg, bruker, te:
--Utarbeidelse av detaljert ytelsesbeskrivelse, inkl:
Planløsning med beskrivelse av definerte funksjoner
--Rom- og funksjonsprogram
Fremdriftsplan
Kalkyle som grunnlag for fastpris Totalentreprise
Deltakelse på usikkerhetsanalyse av kalkylen
RammesøknadNår dette er utført og fastpris er omforent inngås vanlig totalentreprisekontrakt.
Statsbygg har bestilt en tilstandsanalyse som vil bli tilgjengelig til samspillsfasen.
i samspillsfasen må det utføres en innledende rivearbeider hvor nyere overflater rives/demonteres for å avdekke forhold som er nødvendig for å definere endelig behov for restaurering/rehabilitering. Dette ber Statsbygg om pris på allerede nå, se tilbudsskjema.
Taket til bygget er i svært dårlig tilstand og må rehabiliteres/restaureres. Statsbygg tilfører prosjektet vedlikeholdsmidler for å utføre disse arbeidene. Vedlikeholdsmidler er tilknyttet 2018 og kan ikke overføres til 2019. Statsbygg ber om pris på takrehabilitering og arbeidene skal utføres ila 2018, se tilbudsskjema.
Anbud id:
511991
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Fredag 9. Mars 2018

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud