Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

1166001 Kirkenes politihus - ombygging Totalentreprise K 201

Brann (110) og helse (113) skal samlokaliseres med politiet (112) i eksisterende politihus i Kirkenes. Prosjektet har et bruttoareal på ca. 660 m² fordelt over 2 plan med 400 m² i 2. Etg. Og ca. 2600 m² i plan 3. Etg. Det vises forøvrig til konkurransegrunnlaget for ytterligere informasjon om prosjektet.
Deler av prosjektinformasjonen er sikkerhetsgradert informasjon, med sikkerhetsgrad «begrenset» iht. Sikkerhetsloven § 5-3. For behandling av denne type dokumentasjon så henvises det til pkt. 2. 8 i denne innbydelsen. Det gjøres oppmerksom på at det vil være totalentreprenør som har risikoen for at autorisasjon oppnås innenfor bestemte frister.
Statsbygg vil engasjere et byggherreombud som skal ivareta byggherrens interesser på byggeplassen. Statsbyggs øvrige prosjektorganisasjon er lokalisert på Statsbyggs hovedkontor i Oslo. Statsbygg har også personer som har forvaltning og utviklingsansvaret for eiendommen. Dette organiseres fra Tromsø med stedlig representant for daglig oppfølging.
Statsbygg forutsetter at tilbyder innehar nødvendig kompetanse innenfor rådgivende ingeniører og arkitekter til å løse oppdraget. Innenfor fagområde rådgivende ingeniør vvs vil tilbydere bli evaluert på tilbudt kompetanse. Krav til leveranser i forbindelse med prosjektering er vist i konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
584348
  • Sted:
    Sør-Varanger
  • Registrert:
    Onsdag 15. Mai 2019