Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3976 Siste år
2481 Siste 3 mnd
286 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

1180101 ETABLERING AV HUB K201 - BREIVIKLIA DRIFTSHUB

Registrert Dato: Mandag 06. Juli 2020

Statsbyggs lokale i Breiviklia 14, i Tromsø, skal bygges om fra driftslederkontor til kontorlandskap. Lokalet er i dag benyttet av 1 person, og skal etter ombygging være fast kontorsted til 6 personer.
Etter ombygging skal lokalet huse følgende funksjoner: Kontorlandskap, møterom, kjøkken, bad, garderobe/gang med skapplass og isolert redskapsbod. Se vedlagt tegning, vedlegg 2.3, som viser forslag ny planløsning.
Prosjektet omfatter ombygging innvendig og tilbygg. Det er utarbeidet forslag til ny planløsning, forslag til fasader og brann-notat med foreløpige branntegninger. Dette er vedlagt tilbudsinvitasjonen. Det er ikke foretatt annen prosjektering av byggherre på forhånd utover det vedlagte materialet, og tilbyder som vinner konkurransen må foreta all nødvendig prosjektering som del av denne totalentreprisen. Se vedlegg 2.6 «F21-200 Krav til leveranser og dokumentasjon i prosjektering datert 01.07.2020» for utfyllende informasjon.
Tiltaket er søknadspliktig og totalentreprenøren vil være ansvarlig søker.


Referansenummer:  2020/2110