Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

1194102 Oslo Politihus - Kontor og lager Totalentreprise K201

Prosjektet har mottatt oppdragsbrev fra Oslo Politidistrikt for ombygging av deler av eksisterende etasje i Oslo Politihus til kontor og lager. Oslo Politihus ligger på Grønland i Oslo, med adresse Grønlandreiret 44, 0190 Oslo. Oslo Politihus stod ferdig i 1978. Fasaden er vernet i verneklasse 2. Tiltakene i prosjektet berører ikke fasaden, men vi ber om opsjonspris på å bytte vinduer i yttervegg.
Det er gjennomført et forenklet forprosjekt desember-februar 2020-2021 som har resultert i dette konkurransegrunnlaget. løsninger og behov er tegnet og beskrevet etter tett dialog med bruker (Oslo Politihus), Statsbygg, lmr-Arkitektur og wsp.
Det er ca 560kvm av plan K3 som skal ombygges. Eksisterende arealer har frem til nå blitt brukt som garderober og bærer preg av slitasje. Det er i dag felles dusj og arealer med flere toaletter. For ny bruk er det bl. a. Ikke lengre behov for toalett- og dusjfasiliteter utover for de som skal ha fast arbeidsplass i området (9 personer). Arealene egner seg godt til nytt formål, men justering av planløsning og rehabilitering av overflater er nødvendig. Store deler av området har åpen himling. Det er strengere klimakrav til noen av de nye rommene som gjør det nødvendig med tiltak i eksisterende ventilasjonsløsning. Arealene skal uu-tilpasses.
Kravspesifikasjon te og plantegninger er unntatt offentligheten §13. Tilbyderne vil få tilgang til beskrivelse og plantegninger etter at vedlagt taushetserklæring er signert og sendt til pl, (info fjernet).
Anbud id:
704851
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 10. Mars 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud