Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

1194601 BUF Karienborg ungdomshjem leilighet Totalentreprise K101

Bufetat driver karienborg ungdomshjem i levanger og har behov for etablering av en skjermet leilighet i tilknytning til ungdomshjemmet. Statsbygg har fått i oppdrag å gjennomføre dette tiltaket.
ungdomshjemmet er bolig for seks ungdommer og har også personalavdeling med kontor og møterom. Bygget er på skrånet tomt og består av 1. Etasje og underetasje.
leiligheten skal bygges i 1. Etasje og vil omfatte ca. 20 m2 ombygging og 25 m2 tilbygg. Det skal også etableres en utvendig bod som eget tilbygg, i tillegg til etablering av et wc i eksisterende bygg. Tilbyder skal også gi pris på opsjoner, der opsjon 1 gjelder merkostnad for utbygging av underetasje under planlagt tilbygg med formål å utvide møteromskapasiteten for personalet.
Anbud id:
708898
 • Sted:
  Trondheim, Steinkjer Namsos, Frøya, Osen, Oppdal, Rennebu, Røros, Holtålen, Midtre Gauldal, Melhus, Skaun, Malvik, Selbu, Tydal, Meråker, Stjørdal, Frosta, Levanger, Verdal, Snåsa, Lierne, Røyrvik, Namsskogan, Grong, Høylandet, Overhalla, Flatanger, Leka, Inderøy, Indre Fosen, Heim, Hitra, Ørland, Åfjord, Orkland, Nærøysund  Vis alle
 • Registrert:
  Søndag 28. Mars 2021

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud