Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Stålarbeider, Steinlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

13284 Siste år
9872 Siste 3 mnd
788 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12 bruer i akershus 2011 og 2012 vedlikehold

Registrert Dato: Torsdag 07. April 2011

K100 02-0287 BØRÅA BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Børåa bru er å bytte overbygning, støpe noen korte kantdragere på eksisterende fundamenter og etablere nytt rekkverk på bru og langs tilstøtende veg inn mot brua. Arbeidene omfatter også noe betongrehabilitering og steinarbeider.
K200 02-0297 SKVALAFOSS BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Skvalafoss bru er å bytte overbygning, støpe noen korte kantdragere på eksisterende fundamenter og etablere nytt rekkverk på bru og langs tilstøtende veg inn mot brua. Arbeidene omfatter også noe betongrehabilitering og steinarbeider.
K300 02-0299 FLOMBEKKEN BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Flombekken bru er å bytte overbygning, støpe noen korte kantdragere på eksisterende fundamenter og etablere nytt rekkverk på bru og langs tilstøtende veg inn mot brua. Arbeidene omfatter også noe betongrehabilitering og steinarbeider.
K400 02-0300 SVARVERUDBEKKEN BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Svarverudbekken bru er å bytte overbygning, betongplate, støpe noen korte kantdragere på eksisterende fundamenter og etablere nytt rekkverk på bru og langs tilstøtende veg inn mot brua. Arbeidene omfatter også noe betongrehabilitering og steinarbeider.
K500 02-0101 VÅLER BRU
Det er avdekket noe korrosjonsskader på armering med påfølgende utsprenging/avskalling av betong. Å utbedre disse er en del av jobben. Brua er til dels tilgrodd med mose og alger, dette sammen med mye grafitti medfører at hele konstruksjonen skal vaskes.
Det er i dag ikke kantdragere på brua. Dette medfører mye fuktighet langs kantene på dekket og til dels langs kantene på undersiden av dekket. Dette medfører at også rekkverksstolpene står i konstant kontakt med fuktighet og i et veldig aggresivt miljø. Den mest omfattende jobben er derfor å etablere kantdragere på brua og montere nytt rekkverk. Alt slitelag og fuktisoleringslag på brua er slitt vekk. Dette skal reetableres.
K600 02-0243 HVITSTEN BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Hvitsten bru er å bytte overbygning, støpe noen korte kantdragere på eksisterende fundamenter og etablere nytt rekkverk på bru og langs tilstøtende veg inn mot brua. Arbeidene omfatter også noe betongrehabilitering og steinarbeider.
K700 02-0767 FUNNEFOSS BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Funnefoss bru er reparasjon av oppkant mot fortau, hvor det flere steder er skadet betong og armering er synlig med korrosjon.
Fuger må repareres. Kantdrager på kjørebanesiden er veldig dårlig, mye armeringskorrosjon og avskallet betong. Dette må repareres. Drenshull i bruplaten er for små og tetter fort.
K800 02-0190 SOTBRÅTEN BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Sotbråten bru er å bygge ny tre spenns bruplate med stripebanketter ca 4meter bak landkar i begge ender. Det må lages overgangsplater i begge ender med lengde 4 meter. Det skal også monteres nytt rekkverk på brua.
K900 02-0418 HOLSTAD BEKKEKULVERT
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Holstad bekkekulvert er å etablere et nytt rør inne i eksisterende rør og støpe ut i mellom rørene.
K1000 02-0613 RINGNES BRU
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Ringnes bru er betongrehabilitering av blant annet kantdragere og hammerpillarer, oppboring av innsetting av nye dreneringsrør langs kantene, stålarbeider på rekkverk, rehabilitering av fuger, vask av overbygning, jekking og skifting av lager og generell opprydding.
K1100 02-0139 AVTJERN BRU I
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Avtjern I er å bygge ny betongplate med kantdragere i 2 etapper (Støpeskjøt i midten) og nytt rekkverk. Det må også anlegges ny mur inn mot veien for at massene skal holdes på plass.
K1200 02-0121 AVTJERN BRU II
Hovedoppgaven med rehabiliteringen av Avtjern II er å bytte ut bruplata med rør under veien. Det må også utføres nye rekkverksarbeider over rørkulverten.