Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

12-BYM-2016 Rammeavtale for vedlikehold av bruer og støttemurer

Alle bru- og murkonstruksjonene som forvaltes av bym har behov for både periodisk og mer akutt vedlikehold. Dette for å opprettholde, og i mange tilfeller øke sikkerheten for trafikanter, samt opprettholde det estetiske preget disse konstruksjonene har i bybildet.
Bruene inspiseres årlig av kontrollingeniør fra Bymiljøetaten, og hvert femte år gjennomføres en hovedinspeksjon. Inspeksjonene danner grunnlaget for en rapport der skader på bruene kartlegges og eventuelle behov for vedlikeholdstiltak beskrives. Akutte vedlikeholdsbehov vil også forekomme slik at det vil være vanskelig på forhånd å planlegge de konkrete tiltakene, en rammeavtale er derfor hensiktsmessig. Vi vil anskaffe en Rammeavtale med én entreprenør som kan utføre vedlikeholdsarbeid på bru- og murkonstruksjoner.
Vedlagte mengdebeskrivelse beskriver nærmere de arbeider som kan bli aktuelle ved avrop på rammeavtalen.
Som en del av kontraktsarbeidet skal leverandøren i samarbeid med oppdragsgiver, utføre tilstandskartlegging av aktuelle konstruksjoner og verifisere vedlikeholdstiltakene før oppstart av vedlikeholdsarbeidet.
Det økonomiske omfanget avrop på rammeavtalen per år er anslått til å utgjøre cirka 12 millioner kroner eksklusiv merverdiavgift. Estimatet kan ikke anses forpliktende for oppdragsgiver.
Anbud id:
499208
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 1. Desember 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud