Arkitekt, Prosjektleder i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1100 Siste år
922 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12090 Statens Vegvesen Leikanger, H801 Prosjektering

Registrert Dato: Torsdag 21. Juni 2012

Statsbygg ber om tilbud på prosjekteringsarbeider forprosjekt og utarbeidelse av totalentreprisegrunnlag for nytt tilbygg og ombygging av eksisterende bygg innenfor fagdisiplinene:
? Prosjekteringsgruppekoordinator (PGK)
? Arkitekt (ARK)
? Rådgivende ingeniør bygg (RIB)
? Rådgivende ingeniør geoteknikk (RIG)
? Rådgivende ingeniør brann (RIBR)
? Rådgivende ingeniør VVS (RIV)
? Rådgivende ingeniør elektro (RIE)
Statens Vegvesen (SVV) leier i dag et bygg på ca. 4000 m2 i Askedalen 4, 6863 Leikanger. Bygningsmassen består av et hovedbygg oppført i 1978 med et tilbygg fra 1992. Brakkerigg fra 1989 skal rives. Tomten er fremleiet fra Leikanger Kommune, og eies av private grunneiere.
Dagens 175 kontorplasser ønskes økt til 230, samtidig som det blir etablert ny kantine med tilhørende møterom for gjennomføring av større evenementer, trimrom og noen andre mindre fasiliteter. Det må også etableres car-port for 10 tjenestebiler og eksisterende parkeringsplass må utvides og effektiviseres.
Det planlegges derfor et nytt tilbygg på ca 2300 m2. Plassering og utforming av tilbygg er vurdert i skisseprosjekt, og skal legges til grunn for prising. Det vil derimot bli åpnet for en ny vurdering av både plassering og utforming. Bygget skal ha en god standard, og kontorets funksjon som regionhovedkontor og virke positivt i rekrutteringsøyemed. Tilbygget skal ha energiklasse B eller bedre. For prosjektering av etablering av tilbygget ønskes det fastpristilbud.