Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6411 Siste år
1703 Siste 3 mnd
654 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12232 og 12233 Ila fengsel, K101 Totalentreprise med samspill

Registrert Dato: Fredag 22. Juni 2012

Statsbygg ber i forbindelse med prosjektene 12232 Ila fengsel ? portbygg og 12233 Ila fengsel ? avdeling G, om tilbud på totalentreprise i samspill:?K101 Totalentreprise med samspill?.
Prosjektets mål og utfordringer ligger til rette for at løsninger og gjennomføringsplaner utarbeides og realiseres i samspill. Statsbygg skal derfor kontrahere en samspillspartner som skal gjennomføre prosjektet. Aktuelle samspillspartnere skal selv definere sitt team, og dette teamet skal dekke alle relevante fag for prosjektering og utførelse. Entreprenør med rådgivere skal i samspill med byggherre, utarbeide forprosjekt og gjennomføringsplan, innenfor gjeldende budsjettrammer som vil bli opplyst ved inngåelse av kontrakt.
Prosjekt 12232 - Portbygg:
Ila fengsel har et økende behov for å oppgradere kontrollen med personer og varer inn og ut av fengselet. I den forbindelse er det et sterkt ønske om et portbygg i ytre sluseområdet med etablering av kulvertforbindelse fra portbygget og inn til anlegget forøvrig. Delprosjektet består av følgende
? Portbygg: 408 BTA, fordelt på 2 plan
? Heis og trapp
? Kulvert: 90 m lang
Prosjekt 12233 ? Avdeling G:
Det er ønskelig å få etablert et soningstilbud innenfor murene med særlig høy sikkerhet (SHS), som kan fungere sammen med deler av fengselet når behovet tilsier det.
Omfang: Nybygget er på ca 430 BTA, fordelt på 2 plan.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere