Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

12247 Statens vegvesen Steinkjer Kontorsted Totalentreprise i samspill K101

Statsbygg ber i forbindelse med prosjekt:
nr.: 12247
navn: svv Steinkjer Kontorsted, tilbygg og ombyggingsarbeider,
om tilbud på totalentreprise i samspill:
K101
Eksisterende bygg er oppført i tre byggefaser; byggetrinn 1 i 1967, byggetrinn 2 i 1976 og byggetrinn 3 i 1984. Arkitekten var Erik Fastvold.
Det skal etableres et tre etasjers tilbygg til kontordelen. Kantinen i 1. Etasje skal utvides ut mot et atrium /gårdsrom, og det skal opprettes en forbindelse mellom de to endene i denne etasjen. Inngangspartiet i 3. Etasje på byggets nordside skal åpnes opp og gjøres mer publikumsvennlig, og adkomst i 5. Etasje i byggetrinn 3 skal endres. Det må bla. Gjøres branntekniske tiltak som videreføring av trapp til rømningsvei, og installeres nye heiser som tilfredsstiller kravene til uu. Kontorarbeidsplassene i den eksisterende bygningsmassen skal kunne tilpasses ulike fremtidige arbeidsformer og gangarealene skal åpnes. Det er ønsket å beholde det arkitektoniske uttrykket av dette bygget.
Anlegget skal være fullt operativt under hele byggefasen og fremdriften skal planlegges i dialog med bruker og tilpasses dennes drift.
Prosjektets mål og utfordringer legger til rette for at løsninger og gjennomføringsplaner utarbeides og realiseres i samspill. Statsbygg skal derfor kontrahere en samspillspartner som skal gjennomføre prosjektet. Aktuelle samspillspartnere skal selv definere sitt team, og dette teamet skal dekke alle relevante fag for prosjektering og utførelse. Entreprenør med rådgivere og underentreprenører skal i samspill med byggherre og bruker, utarbeide forprosjekt og gjennomføringsplan, innenfor gjeldende budsjettrammer.
Arbeidene vil gjennomføres i to hovedfaser. Forprosjekt skal utarbeides i fra oktober 2013 til januar 2014. Endelig beslutning om blant annet gjennomføring, prosjektomfang, tidsplan og målsum vil fattes vinter / vår 2014, etter at det er utarbeidet et beslutningsunderlag gjennom forprosjektet i samspill. Deretter gjennomføres detaljering og bygging.
Omfanget av rehabilitering / ombygging av eksisterende bygningsmasse er ca. 4. 000m2 bta.
Tilbygg kontordel og utvidelse av kantinen ca. 800m2 bta.
Anbud id:
258938
  • Sted:
    Steinkjer
  • Registrert:
    Fredag 5. Juli 2013

Lignende oppdrag i Trøndelag

2 anbud