Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

12259 Svinesund P-plass K101 Totalentreprise

Svinesund kontrollstasjon har problemer med parkeringskapasitet i forbindelse med fortolling av varer inn til Norge. Det er til tider store køer på E6 inn på stasjonen, og i den forbindelse er det foretatt noen utredninger om å øke parkeringskapasitet på eksisterende område, samt å bedre trafikkforholdene inne på parkeringsplassen.
i dette prosjektet skal man gjøre om noe på parkeringsplasser og uteområdet på den store parkeringsplassen utenfor kontrollstasjonen
Arbeidet skal gjennomføres som en totalentreprise, og det er ikke søkt om rammetillatelse eller byggetillatelse for arbeidene, da omfang og art av arbeider ikke er vurdert til å være søknadspliktig.
Entreprenøren må i sin helhet etablere en prosjektorganisasjon, hvor byggherren etter behov og ønske vil delta som representant under arbeidet med prosjektering og gjennomføring.
Prosjektet består av prosjektering og planlegging av arbeidene med å gjøre om på uteareal slik at man får flere parkeringsplasser for vogntog og større kjøretøyer, uten at personbilkapasitet blir vesentlig redusert. Dette fremgår av etterfølgende funksjonsbeskrivelse (kravspesifikasjon).
Anbud id:
259020
  • Sted:
    Halden
  • Registrert:
    Mandag 8. Juli 2013

Lignende oppdrag i Østfold

2 anbud