Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

12317 DKS, SLOTTSPLASSEN REHAB

Statsbygg vil i nær framtid utlyse anbudskonkurranse for generalentreprise der fagene anlegg, anleggsgartner, rørlegger og elektriker skal inngå.
Med forbehold om finansiering, som vil bli avklart i 1. Kvartal, skal Slottsplassen rehabiliteres med masseutskiftning og etablering av et fast enhetlig grusdekke stabilisert med et gjennomsiktig bindemiddel.
Prosjektet omfatter til sammen 15. 000 kvm. i tillegg vil bli bedt om opsjon på ytterligere 2. 500 kvm som omfatter Slottsbakken.
Eksisterende grusdekke og underliggende delvis tjæreholdig asfalt skal fjernes, generell sjaktedybde 350mm. Det skal så bygges opp et dekke bestående av underlag av duk, forsterkningslag, bærelag, asfaltlag og et fast toppdekke av stabilisert grus.
Plassen, eksisterende fortau og kjørearealer skal slik gis et enhetlig utforming, med det samme toppdekket. Noe justering av fall, etablering av kantsteinslinjer samt granittlisene inn mot grasarealer inngår i prosjektet.
Prosjektet omfatter også etablering avrenningssystem, med overflaterenner/ sluk i granitt, underliggende usynlige betongrenner og fordrøyningsmagasiner i tilliggende plenarealer. Eksisterende gatebelysning skal beholdes, men nye trekkerør og noe supplering inngår.
Det er forutsatt en framdrift med anleggsstart primo mai 2013 og ferdigstillelse innen 17. Mai 2014 (til grunnlovsjubileet).
Anbud id:
232351
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 18. Januar 2013

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud