Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6734 Siste år
1744 Siste 3 mnd
550 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

125-BYM-2012 Leirskallen flerbrukshall.

Registrert Dato: Onsdag 19. Desember 2012

Det skal bygges ny flerbrukshall på Leirskallen. Hallen er tatt inn i reguleringsplan S-4600 vedtatt 9.9.2011.
Oppdragsgiver har et samarbeid med Oslo Idrettshaller AS (OIAS) om bygging av flerbrukshaller i Oslo. OIAS ved Hille og Melbye Arkitekter AS har prosjektert Leirskallen flerbrukshall. Utforming og plassering av, samt adkomst til hallen tar utgangspunkt i den vedtatte reguleringsplanen. Ved utsendelse av tilbudsforespørsel til valgte entreprenører etter gjennomført prekvalifisering vil underlaget utarbeidet av Hille og Melbye arkitekter bli gjort tilgjengelig for alle.
Hallen er dimensjonert som en flerbrukshall med utgangspunkt i en håndballbane, og spesialtilpasset turn med ekstra fri takhøyde (8m) under konstruksjonene, samt hoppegrop tilpasset turnapparater. I forbindelse med prosjekteringen er det utarbeidet et forslag til romprogram som vil kunne fungere som et utgangspunkt for hvordan hallen bør utformes.
Idrettshallen skal tilfredsstille alle gjeldende relevante lover, regler og forskrifter, samt relevante veiledere fra Kulturdepartementet for flerbrukshaller og universell utforming.
Arbeidene skal utføres som totalentreprise, og tilbud kan ha basis i prosjekteringen utført av Hille og Melbye arkitekter eller alternativ løsning innenfor ovennevnte foreslåtte romprogram.
Entreprenøren står fritt til å inngå avtale med Hille og Melbye arkitekter eller tilknytte seg en annen aktør som kan stå som ansvarlig søker.
Gjennomførte grunnundersøkelser viser at byggegrunnen består av leire i alle prøvepunkter. Det er ikke påvist kvikkleire, men i forbindelse med grunnundersøkelser for nærliggende prosjekter er det oppdaget lag med kvikkleire. Dybde til berg i borepunktene varierer mellom 14,4 m og 34,2 m under eksisterende terreng, med et gjennomsnittlig fundamenteringsnivå 22 meter under dekkenivå.
Både krav til geoteknisk stabilitet, ønske om å opprettholde adkomst til drift av anlegget, samt massenes beskaffenhet tilsier at gravemasser i liten grad kan utnyttes på byggetomten. Det må trolig påberegnes transport til eksternt massedepot.
Prekvalifiserte entreprenører vil få tilgang til rapporter fra grunnundersøkelsene.
Alle dokumenter i forbindelse med prekvalifiseringen er tilgjengelig for nedlasting på Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet *** />Med utgangspunkt i det som er bevilget av midler og forventede spillemidler, vil den øvre rammen på kontrakten være 30 mill. Dette inkluderer da alle elementer som inngår i totalentreprisen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere