Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

1451 Drift og vedlikehold ferjekaier Sogn og Fjordane 2018-2023

Oppdraget omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver knyttet til ferjekaier i Sogn og Fjordane i henhold til spesifikasjoner i kontrakten. Dette innebærer ettersyn, kontroll og service av elektrisk, hydraulisk og mekanisk utstyr på 44 objekter på ferjeleier. Oppdraget omfatter også noen brurelaterte oppgaver.
Kontrakten omfatter bl. a. Kontroll, funksjonstesting og internkontroll samt periodiske arbeider, reparasjon av skader og utskifting/installasjon av objekter. Oppdraget omfatter også registrering, planlegging av virksomheten, beredskap, dokumentasjon, rapportering til byggherren og håndtering av andre oppgaver som er nødvendige for å ivareta drift- og vedlikehold av utstyr og installasjoner i kontrakten.
Arbeidet gjøres opp med rundsum for rundsumprosesser, og iht. Mengder og enhetspriser for øvrige prosesser. Regningsarbeid gjøres opp iht. Timepriser for mannskap og maskiner.
Kontrakten gjelder for perioden 2018-04-01 – 2023-03-31 for alle oppgavene som er beskrevet.
Anbud id:
497922
  • Sted:
    Volda, Kinn Gulen, Solund, Hyllestad, Høyanger, Vik, Sogndal, Aurland, Lærdal, Årdal, Luster, Askvoll, Fjaler, Sunnfjord, Bremanger, Stad, Gloppen, Stryn  Vis alle
  • Registrert:
    Onsdag 22. November 2017

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud