Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

164-BYM-2016 Anskaffelse av HC Brygge Kongen Marina

Bymiljøetaten forvalter fellesarealer som gater, torg, parker, friområder, idrettsanlegg, marka og indre Oslofjord. Bymiljøetaten har også ansvar for luft, støy, vann, jord. Bymiljøetatens mål er å gjøre Oslo til en trygg, vakker, miljøvennlig og sporty by.
Oslo har i dag ikke hc-brygger tilpasset formålet å kunne assistere bevegelseshemmede mennesker om bord i fritidsbåter. eby har vært initiativtaker til tiltaket ved å gjøre en henvendelse til bym om etablering av hc-brygge ved Kongen Marina.
Formålet med anskaffelsen er å etablere en hc-brygge ved Kongen Marina for å gjøre det enklere for bevegelseshemmede å komme seg om bord i fritidsbåter. Alle bevegelseshemmede har rett til å kunne bruke fjorden til rekreasjon, også gjennom bruk av fritidsbåter. Dette tiltaket vil kunne gjøre at det å komme seg om bord i en fritidsbåt for denne gruppen, kan gjøres på en effektiv og verdig måte.
Tiltaket er også i tråd med Bymiljøetaten sitt overordnede mål om universell utforming.
hc-bryggen skal forankres i eksisterende brygge/kai. Denne bryggen/kaifronten ble vinteren 2014 ødelagt av is og stormflo. Det skal derfor gjennomføres en reparasjon/etablering av ny kaifront før hc-bryggen skal etableres. Reparasjon av kaifronten gjennomføres i egen anskaffelse, der kontrakt er skrevet med valgt entreprenør.
Anbud id:
488623
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 26. September 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud