Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Vann & avløp i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2935 Siste år
1445 Siste 3 mnd
241 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

19/7463 Ny pumpestasjon Huseby

Registrert Dato: Torsdag 12. September 2019

Nye Huseby pst skal bygges ved siden av dagens pumpestasjon og skal erstatte denne. Denne forespørselen gjelder levering og montering av komplett ny stasjon inkludert drift av eksisterende stasjon i anleggstiden, igangkjøring av ny stasjon og etablering av fjernstyring av denne i kommunens driftssentral på Lillevik renseanlegg, FDV for ny stasjon, test av ny stasjon og opplæring av LK´s personell på drift / utrustning av stasjon.
Grave- og massearbeider i forbindelse med ny stasjon og fjerning av eksisterende stasjon vil bli utført av kommunens entreprenør i en annen entreprise.
Tilbyder skal samkjøre egne arbeider og leveranser med maskinentreprenørens arbeider og har ansvar for felles framdrift.
Denne anskaffelsen omfatter komplett levering, montering og igangkjøring av 1 stk avløpspumpestasjon inneholdende pumpesump, overbygg, utstyr, innredning, røropplegg og armaturer, pumper for råkloakk, automatikk, VVS osv iht. denne forespørsel.  Det forlanges at tilbudet blir nøye spesifisert, slik at det klart fremgår hvilke produkter/ ytelser som inngår i tilbudet. Eventuelle forhold i forespørselen som ikke inngår i tilbudet, skal angis særskilt. 


Referansenummer:  2019/8124