Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Gulv, Snekker, Taktekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

2001586 Rammeavtale Tømrertjenester

Forsvarets forskningsinstitutt (ffi) heretter benevnt Oppdragsgiver skal inngå rammeavtale med én leverandør av tømrertjenester.
Rammeavtalen skal dekke Oppdragsgivers behov for fagmessig utførelse ved bygging av mindre nybygg og andre konstruksjoner i tre samt utbedringer, endringer, reparasjoner, vedlikehold, modernisering, ominnrednings- og rehabiliteringsarbeider innenfor angitte fagområde, listen er ikke uttømmende. Valgt leverandør skal kunne planlegge egne arbeider og samordne sitt arbeid med andre fag og aktører. Det forutsettes videre at leverandør av tømrertjenester kan lage beskrivelser, utføre beregninger, utarbeide underlag, planer og være utførende entreprenør for mindre nye bygg.
Den totale økonomiske rammen for denne kontrakten er estimert til 20 mill. nok eks. Mva. i hele kontraktsperioden på 4 år, dette estimatet inkluderer timer samt materialer og andre innsatsfaktorer som anses nødvendige for å kunne gjennomføre eller oppfylle denne avtalen.
Kontraktens varighet er -1- ett år fra tidspunktet for kontraktsignering.
Utkast til kontrakt utgjør Vedlegg 1, og regulerer forholdet mellom partene.
Oppdragsgiver har opsjon på ett -1- + ett -1- + ett -1- års forlengelse.
Avtalen utløper automatisk ved utløpsdatoen for gjeldende kontraktsperiode.
For en nærmere beskrivelse av oppdraget, se krav til ytelsen artikkel 4.
Omfanget vil være avhengig av Oppdragsgivers budsjettsituasjon, aktiviteter og andre rammefaktorer og vil kunne bli endret i kontraktsperioden. Videre presiseres at angitt omfang ikke er bindende, men kun er å betrakte som et veiledende estimat for kontraktsperioden, og at Oppdragsgiver ikke er forpliktet til å kjøpe noen fastsatt mengde av tjenester og materiell.
Anbud id:
653375
  • Sted:
    Lillestrøm, Horten
  • Registrert:
    Mandag 22. Juni 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud