Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2011-15894 Stråleovervåkningsanlegg Oslo Syklotron Laboratorium

Et helt nytt anlegg skal installeres, ved universitetet i Oslo, Oslo Syklotron Laboratorium. Anlegget som skal overvåke strålenivået i syklotron- og eksperimenthallene, samt tilstøtende rom. Anlegget har som primæroppgave å kontinuerlig overvåke dosehastighet med hensyn til personsikkerhet. nøytron- og gammadetektorer installeres på strategiske steder. Lokal avlesning av doseratenivå er påkrevd for mange av disse stedene, men ikke alle. Videre skal dosehastigheten for alle steder avleses sentralt, samt logges kontinuerlig.
Et utvalg detektorer skal inngå i syklotronens alarm- og interlocksystem, slik at ionestrålen automatisk slås av om sikkerhetsnivåer overskrides. Gjeldene triggernivå er avhengig av om dørene inn til hallene er åpne eller lukket, systemet må derfor kunne forholde seg til minst to alarmgrenser som hvis de overskrides skal gi logiske signal (f. Eks. Ved hjelp av releer) som kobles direkte til det øvrige sikkerhetssystemet. Det er ikke akseptabelt at slike logiske signaler skal genereres av en sentral overvåkingsenhet (pc), da for eksempel et maskinkrasj vil sette viktige sikkerhetsfunksjoner ut av spill.
Den sentrale overvåkingsenheten består av en pc som kjører LabView, det er derfor nødvendig at det nye anlegget kan kommunisere med LabView på en god måte.
Tilbudsbefaring avtales med Frøydis Schulz.
Telefon (info fjernet), epost: #E0#
Anbud id:
179888
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 19. Januar 2012
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

4 anbud