Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Østfold

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Østfold
Avsluttet

2011/3213 elektroutstyr nst - etablering av rammeavtale

I forbindelse med beredskap, forberedelser, øvelser og gjennomføring av operasjoner i katastrofeområder over hele verden, har Norwegian Support Team (nst) behov for en betydelig mengde utstyr. i den forbindelse skal det i etableres en rammeavtale for levering av elektroutstyr til forlegningscamper til nst.
i grove trekk består 1 forlegningsleir av 8 forlegningstelt med innhold og utstyr, 1 kjøkkentelt, 1 spisetelt samt 3 telt for bruk til tekniske innretninger, lager og kontor samt tilhørende infrastruktur som strøm, lys, varme/kjøling og vann- og avløp. Se vedlagte skisser over nst- konsept og grensesnitt.
Erfaringsmessig er det frem til nå levert og driftet ca. 1 full forlegningsleir i snitt pr. Halvannet år til innsats ved utenlandsoperasjoner. Det betyr at utstyret enkelte år har blitt liggende på lager. Fremtidige innsatser og behov for utstyr avhenger alstå av katastrofeomfanget og derav interansjonal etterspørsel/forespørsel om bistand fra dsb om bruk av nst. For 2010 ble det derimot tatt ut utstyr tilsvarende nesten 2 forlegningsleire i forbindelse med katastrofen i Haiti. Forventet avrop kan således ikke angis eksakt.
Det vises forøvrig til kravspesifikasjon og tilhørende pakkeliste Bilag 1 for nærmere detaljer om omfanget på utstyr for 1 forlegningsleir tilknyttet herværende leveranse. vær oppmerksom på at kravtabellen har 2 faneblad som skal besvares.
Utstyr som er sendt ut til katastrofeområder doneres ved oppdragets avslutning. Det er således reanskaffelse av utstyr for etterfylling av eventuelle fremtidige utenlandsoperasjoner denne forespørselen omfatter.
Rammeavtalen skal for øvrig være tilgjengelig for hele dsb sin organisasjon. i den forbindelse er det særlig grunn til å fremheve Sivilforsvarets og Norges brannskoles behov for elektroutstyr og således som potensielle brukere av avtalen.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
(info fjernet)
. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
142659
 • Sted:
  Lunner, Jevnaker Lillehammer, Gjøvik, Dovre, Lesja, Skjåk, Lom, Vågå, Nord-Fron, Sel, Sør-Fron, Ringebu, Øyer, Gausdal, Østre Toten, Vestre Toten, Gran, Søndre Land, Nordre Land, Sør-Aurdal, Etnedal, Nord-Aurdal, Vestre Slidre, Øystre Slidre, Vang  Vis alle
 • Registrert:
  Onsdag 13. April 2011

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud