Entreprenør, Snekker i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

721 Siste år
177 Siste 3 mnd
56 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/14613 Rammeavtale for mindre byggearbeider ved DSBs hovedkontor

Registrert Dato: Fredag 21. Desember 2012

Det skal etableres en rammeavtale for levering av mindre ombygginger og forefallende byggearbeider ved hovedkontoret. Basert på regnskapstall for de siste fire år, utgjør dette om lag kr. 800.000 til 2.000.000 eks. mva. totalt. Det understrekes at dette kun er et estimat, og ikke forpliktende for oppdragsgiver i kontraktsperioden. Bruk av rammeavtalen vil avhenge av det til enhver tid foreliggende behov.
Det vil være anledning for leverandørene å møte på befaring på hovedkontoret dersom det ønskes mer detaljert informasjon om hvilke oppdrag som kan omfattes av avtalen. Befaring gjennomføres fredag 4. januar 2013 kl. 12:00.
Kontrakten har en varighet på to år fra kontraktssignering, med opsjon på ytterligere forlengelse ett år av gangen til maksimal varighet fire år.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Snekker

Befaring, Byggearbeider, Kontraktsperioden, Ombygginger, Rammeavtale

Svarstad, Vestfold

Avsluttet: Mandag 14. Januar 2013