Prosjektleder i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

215 Siste år
58 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/3209 Rammeavtale for bistand til vedlikehold og oppgradering av DSBs eksisterende malsett

Registrert Dato: Mandag 16. April 2012

Anskaffelsen gjelder bistand til vedlikehold og nødvendig oppgradering av DSBs malsett, herunder feilretting, tilpasning og utvikling av maler og tilhørende komponenter. For nærmere beskrivelse, se konkurransegrunnlagets pkt. 7. 
Oppdragsgiver skal primært inngå rammeavtale med en leverandør, men forbeholder seg retten til å inngå avtale med to leverandør for sikring av kontinuitet i leveringen av nødvendig bistand, dersom de tilbud som mottas tilsier at dette vil være mest hensiktsmessig. Dersom det inngås avtale med to leverandører, vil det anslagsvis bli tildelt oppdrag etter en 50/50- fordeling av oppdragene.
Kontraktsperioden trer i kraft så snart den er signert av begge parter og har en varighet på ett ? 1- år. Avtalen fornyes automatisk for et år av gangen i inntil 7 år hvis ikke oppsigelse fra en av partene er meldt inn senest tre måneder før utløp. Maksimal kontraktsperiode uten oppsigelse blir etter dette åtte ? 8 ? år. 
Kontraktsgrunnlaget vil bestå av statens standardavtale ? den enkle bistandsavtalen, se SSA-B enkel.
Det forutsettes at leverandøren gjør seg kjent med innholdet i kontraktsdokumentene og kan godta disse uten forbehold, eventuelt angi forbehold i konkurransegrunnlagets bilag 1.
Anskaffelsen er omfattet av Lov om offentlige anskaffelser 16. juli 1999 nr. 69 (LOA) og forskrift om offentlige anskaffelser (FOA) av 7. april 2006 nr. 402 del 1 og 2, og gjennomføre som en åpen anbudskonkurranse.  
I denne konkurransen er det ikke anledning til å forhandle. Dette innebærer at det ikke gis anledning til å endre tilbudene, herunder endring av pris, leveringstid eller andre forutsetninger som har betydning for konkurranseforholdet. Leverandøren må derfor inngi sitt beste tilbud innen tilbudsfristens utløp.
Oppdragsgiveren kan avvise leverandører som ikke leverer tilbud i tråd med konkurransegrunnlaget.
Tilbudet skal utformes på norsk og bestå av:
et datert og signert tilbudsbrev 
som inneholder redegjørelser og beskrivelser i henhold til tildelingskriteriene i pkt. 6 og løsningsbeskrivelse i henhold til pkt. 7.
og leverandørens navn, adresse, kontaktperson, telefon og e-postadresse  
Tilbudsbrevet skal ha følgende vedlegg:
Vedlegg 1: Erklæring om aksept av vilkår eller angivelse av eventuelle forbehold (se Bilag 1)
Vedlegg 2 : CV?er for tilbudt/-e ressurs/-er, jf. pkt. 6.1.
 
Vi ber om at tilbudsdokumentene IKKE sendes i zippede filer ved tilbudsinnleveringen.
Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell-portalen, innen tilbudsfristen. Klikk på linken for å få tilgang til portalen. 
Tilbydere som ikke er bruker hos Mercell, eller har spørsmål knyttet til hvordan verktøyet fungerer for innlevering av tilbud, må ta kontakt med Mercell Support på følgende e-postadresse eller telefon: 
support@mercell.com , telefon +47 21 01 88 60. 
Innlevering av tilbud via elektronisk portal krever elektronisk signatur. Informasjon om dette finnes på Buypass, BankId eller Commfides. Klikk på linkene for nærmere informasjon, eller kontakt Mercell support. 
Alle spørsmål i anledning konkurransen skal stilles i kommunikasjonsmodulen til Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres. 
Tilbudet kan innleveres når som helst innen tilbudsfrist, men vil ikke bli åpnet før etter utløp av tilbudsfristen. Dersom tilbudet ønskes endret som følge av tilleggsopplysninger fra oppdragsgiver eller av andre årsaker, kan dette gjøres enkelt via portalen helt frem til utløp av tilbudsfrist.
Eventuelle kostnader som tilbyder har ifm utarbeidelse, levering og oppfølging av svar på oppdragsgivers konkurransegrunnlag, må dekkes av tilbyder selv og vil ikke bli refundert.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere