Prosjektleder i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

284 Siste år
100 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2012/71 - Konsulenttjenester for kompetanseheving innen prosessledelse

Registrert Dato: Mandag 05. November 2012

Møre og Romsdal fylkeskommune innbyr til konkurranse om kjøp av konsulenttjeneste. Formålet med anskaffelsen er å inngå avtale om konsulenttjeneste for kompetanseheving innen prosessledelse.
Konsulenten skal, på bakgrunn av oppdatert faglig kunnskap og kommunenes behov,
gjennomføre program for kompetanseheving innen prosessledelse og utviklingsarbeid for ansatte og politikere i kommunene.
Hovedmålet med konsulenttjenesten er å styrke kommunene faglig og praktisk innen prosessledelse gjennom et utviklingsprogram med fokus på dialog, gruppearbeid, praktiske øvelser og erfaringsutveksling.
Utviklingsprogrammet skal gi deltakerne faglig og praktisk kompetanse i å forberede og lede utviklingsarbeid i kommunen. Programmet rettet mot kommunene skal gjennomføres over
en periode på 7-9 måneder, med tre samlinger som hver har varighet på tre dager.
Deltakerne skal få tilbud om individuell oppfølging og hjelp til utvikling av egne prosessplaner/planprogram i perioden mellom samlingene. Det skal også gjennomføres besøk i kommunene for å bistå dem i deres utarbeidelse av prosjektplan.
Det vil være totalt inntil 75 deltagere med 25 deltagere i hver gruppe.
Første samling er tenkt å finne sted i begynnelsen av april 2013.
Anbudsdokumentene lastes ned fra Mercell portalen, *** Linken er fjernet *** />Alle tilbud skal leveres elektronisk via Mercell innen tilbudsfristen. For sent innkomne tilbud vil bli avvist. (Systemet tillater heller ikke å sende inn tilbud elektronisk via Mercell etter tilbudsfristens utløp).
Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til funksjonalitet i verktøyet, for eksempel, hvordan du skal gi tilbud, ta kontakt med Mercell Support på tlf: 21 01 88 60 eller på e-post til: support@mercell.com.
Det anbefales at tilbudet leveres i god tid før fristens utløp, f.eks. minimum 1 time før tilbudsfristens utløp.
Skulle det komme tilleggsinformasjon fra oppdragsgiver som fører til at du ønsker å endre tilbudet ditt før tilbudsfristen utgår, kan du gå inn og åpne tilbudet, gjøre eventuelle endringer og levere på nytt helt inntil tilbudsfristen utgår. Det siste leverte tilbudet regnes som det endelige tilbudet.
Tilbudet krever elektronisk signatur ved levering.
Du vil under innlevering av tilbudet bli bedt om en elektronisk signatur for å bekrefte at det er aktuell tilbyder som har sendt inn tilbudet. Elektronisk signatur kan dere skaffe på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** eller *** Linken er fjernet *** />Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert elektronisk signatur slik at denne prosessen settes i gang så snart som mulig.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** />Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Fører, Heller, Utløp

Tustna, Møre og Romsdal

Avsluttet: Fredag 23. November 2012