Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2017/1049 Anskaffelse av system for booking, besøk og møteromsvirksomhet

Stortinget har prosesser innen booking, besøk og møteromsvirksomhet som involverer flere systemer i dag, både elektroniske og manuelle. Anskaffelsen skal sikre ett nytt system som vil samle og effektivisere flere av disse prosessene. Dette vil blant annet omfatte bookingsystem for møterom og matbestillinger, besøksregistrering og bookingsystem for seksjon for besøk og formidling sine tjenester.
Systemet skal også støtte mulighet til å se helheten i aktivitetsbildet på Stortinget. Brukeres ønske om økt fleksibilitet og selvbooking skal vektlegges.
Stortinget vil flytte planleggingshorisonten frem i tid gjennom arbeid med prognoser og planlegging for å oppnå effektiv ressursutnyttelse, og dette må støttes av systemet.
Avtalen skal omfatte kjøp av system med tilpasning og utvikling for kunden samt vedlikehold og videreutvikling innenfor rammene av ssa-v i systemets levetid. Stortinget ønsker å inngå avtale med en leverandør som kan ta et totalt forvaltningsansvar for løsningen i hele avtalens levetid. i tillegg inngår kompletteringskjøp og videreutvikling av løsningen.
Levetid er for evalueringsformål satt til 6 år. Tilsvarende gjelder også angivelse av kontraktens varighet. Det presiseres at dette er forventet levetid, og at kontraktens varighet kan bli lengre.
For nærmere beskrivelse, se ssa-t og v med bilag.
Anbud id:
460709
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Lørdag 8. April 2017

Lignende oppdrag i Oslo

1 anbud