Entreprenør, Maler i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3070 Siste år
2154 Siste 3 mnd
176 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2017/1711 Anskaffelse Rammeavtale maler- og byggtapetserer

Registrert Dato: Mandag 03. Juli 2017

En stor del av bygningsmassen er av fredet/verneverdig karakter, og bygge- og rehabiliteringsarbeider i tilknytning til denne eiendomsmassen vil skje etter antikvariske retningslinjer og i samarbeid med Riksantikvaren. Leverandør skal ha relevant kompetanse og erfaring på feltet.
De enkelte oppdrag vil variere i størrelse og innhold, og vil være av kortere og lengre varighet. Oppdrag vil kunne bli tildelt i alle faser av et prosjekt. Det gjøres oppmerksom på at en betydelig del av arbeidet vil skje i den møtefrie perioden, dvs. i perioden 20. juni tom 30. september hvert år. Leverandør som tildeles kontrakt må påregne umiddelbar oppstart etter kontraktsignering.
Leverandøren må kunne tilby én fast person (arbeidende formann) som skal være tilgjengelig for oppdragsgiver i løpet av avtaleperioden. Øvrig bruk av personell avklares ved behov, men det må være minst fem øvrige arbeidere fra leverandøren som er forhåndsklarert for oppdrag på Stortinget. Dette begrunnes bl.a. i behov for sikkerhetssamtale. Se nærmere i bilag 6 prisbilag del 1 om definisjon av personell.
Leverandøren skal på en helhetlig måte dekke oppdragsgivers behov for maler- og byggtapetserarbeid for nevnte bygningsmasse. Rammeavtalen gjelder for utførelse av maler og byggtapetserarbeider iht. NS 3420T med tilhørende ytelser. En nærmere beskrivelse av oppgavene knyttet til de enkelte ytelsene vil fremgår av bilag 1 og bilag 6.


Referansenummer:  2017/1711