Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bedriftsrådgivning i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2017/2832 - Utredning av gårds- og næringsdrift ved Hvam vgs.


Fylkesrådmannen la, i desember 2016, fram ft-sak 129/16 for fylkestinget (se vedlegg 5), i henhold til ft-sak 1/16. følgende ble vedtatt:
Akershus fylkeskommune bestiller en utredning om Hvam videregående skole fra et egnet forsknings- og utviklingsmiljø som belyser framtidig organisering og økonomiske, pedagogiske og samfunnsmessige konsekvenser dersom:
Hvam videregående skoles gårds- og næringsdrift nedskaleres til det nivå som er nødvendig for å drive opplæring innen naturbruk, inkludert agronomutdanning. Organisatoriske, pedagogiske, økonomiske og samfunnsmessige konsekvenser utredes.
Hvam videregående skoles gårds- og næringsdrift opprettholdes og skolen fortsetter å være en utviklings- og næringsaktør både lokalt og regionalt for landbruket.
Hvam videregående skole er i dag den eneste skolen som tilbyr agronomutdannelse i Akershus. Stortingets mål om økt matproduksjon og hva det betyr for landbruksutdanninga i Akershus inkluderes i utredningen.
det egnede forsknings- og utviklingsmiljøet som velges skal ha god dialog med drifts- og fagmiljøene på Hvam vgs og bør ha kontakt med Grønt Fagsenter, relevante næringsaktører/organisasjoner og andre fylkeskommuner med liknende opplæringstilbud.
Det innhentes erfaringstall fra andre nylige og planlagte grisehusbygg i fylkeskommunal regi og legges fram et nytt kostnadsanslag.
i utredningen inkluderes også en vurdering av en eventuell framtidig drift av Genbanken for verpehøns på Hvam vgs.
Anbud id:
452503
  • Sted:
    Oslo, Nes
  • Registrert:
    Torsdag 16. Februar 2017
Er du interessert i dette oppdraget?