Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2017/2991 - Rammeavtale om levering av nyhetsvarslingstjenester

1. Stortingsrepresentantene, partigruppene og stortingets administrasjon har behov for kontinuerlig å følge med på nyhetsbildet. Dette gjelder både omtale av representantene, politiske saker, og omtale av Stortinget som sådan. Hver enkelt representant, og ansatt i partigruppene og i administrasjonen kan individuelle behov for nyhetsvarsling, ut fra arbeidsområde. Behovet vil endre seg over tid, i den forstand at det oppstår nye politiske saker og aktører som omtales i media, og det kan bli endringer når det gjelder hvilke nyhetskilder man ønsker å inkludere i varslinga.
Dersom behovet ikke dekkes, vil grunnlaget for at representantene kan gjøre en god jobb i sin rolle bli betydelig dårligere.
2. i sitt arbeid med media har seksjon for presse og samfunnskontakt behov for et verktøy som gjør det mulig å følge nyhetsbildet kontinuerlig, og som gir tilgang til alle store medier i sær – både aviser og eter-medier. Seksjonen har også behov for et verktøy som gjør det enkelt å sette opp rapporter og sette opp egne søk i forbindelse med spesielle saker. Seksjon for presse og samfunnskontakt har i sitt arbeid med sosiale medier behov for et verktøy som kan fange opp relevant aktivitet i sosiale medier.
Anbud id:
503564
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Torsdag 11. Januar 2018
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud