Arkitekt, Prosjektleder i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

861 Siste år
630 Siste 3 mnd
49 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2017/4853 - Anskaffelse prosjektleder og prosjekteringsleder til POA Tidligfase

Registrert Dato: Tirsdag 02. Januar 2018

Forsvarsbygg prosjekt og avhending er delt inn i fem seksjoner, som hver for seg håndterer ulike prosjekttyper. Denne anskaffelsen knytter seg i utgangspunktet til innleie av prosjektlederressurser til seksjon for tidligfase. Tidligfase er definert som prosessen fra oppstarten av et prosjekt frem til gjennomføringsoppdrag er mottatt fra Forsvarsdepartementet.
Imidlertid vil det kunne bli aktuelt med oppdrag innenfor flere av prosjektseksjonene.
Prosjektseksjonene i Prosjekt og avhending har landsdekkende ansvar. Det må påregnes reisevirksomhet ifbm oppfølging av prosjektene. For innleide prosjektledere i denne anskaffelsen vil det kunne påregnes at hovedtyngden av prosjektene befinner seg i Nord-Norge, Østlandet, Bergen og Trondheim, men at det også kan være prosjekter andre steder i Norge.
Det tas sikte på å inngå avtale om innleie av inntil 6 prosjektlederressurser, med inntil 2 prosjektlederressurser til hver av lokasjonene Bardufoss, Hamar og Bergen. Leverandørene velger selv hvor mange ressurser (begrenset oppad til 6), og om de ønsker å tilby ressurser til en eller flere av lokasjonene. Tilbudte ressurser evalueres uansett hver for seg opp mot de definerte tildelingskriteriene, slik at det kan bli aktuelt å tildele inntil 6 separate kontrakter.


Referansenummer:  2017/4853

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift