Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

2017/84 - Telekommunikasjonsuttak på distriktstannklinikkene i Møre og Romsdal

Møre og Romsdal fylkeskommune har 35 distrikttannklinikker plassert rundt om i fylket. Ingen av disse har pr i dag trådløst nettverk på sine klinikker.
på grunn av at tannklinikkene skal ta i bruk trådløs kommunikasjonsutstyr må det etableres telekommunikasjonsuttak i tak på nesten samtlige klinikker. Plassering er angitt i tegningene til klinikkene, jf. Vedlegg 4.
Samtidig som dette gjøres, ønskes det etablert telekommunikasjonsuttak for informasjonsskjerm og adgangssystem på venteværelset til klinikkene. når det gjelder plasser av tu på venteværelset så er Oppdragsgivers anvisning på tegningene et forslag. Valgt(e) leverandør(er) må bli enige med kontaktperson hos den enkelte klinikk om endelig plassering. Kontaktinformasjon til kontaktperson hos klinikkene vil fremgå av kontrakt(ene).
Patchskapet på klinikkene er i all hovedsak inne på klinikken, gjerne på et lager eller arkiv. Behovet for nye patchepanel, pga. At det som er der er fullt, har Oppdragsgiver ikke oversikt over.
Anbud id:
492849
  • Sted:
    Kristiansund, Molde Ålesund, Vanylven, Sande, Herøy (Møre Og Romsdal), Ulstein, Hareid, Ørsta, Stranda, Sykkylven, Sula, Giske, Vestnes, Rauma, Aukra, Averøy, Gjemnes, Tingvoll, Sunndal, Surnadal, Smøla, Aure, Volda, Fjord, Hustadvika, Haram, Heim, Rindal  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 20. Oktober 2017
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Møre og Romsdal

6 anbud