Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2017-KID-012 Romsås bad - rehabilitering av basseng mv - totalentreprise

Oslo kommune v/ Kultur- og idrettsbygg Oslo kf (kid), heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til åpen tilbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rehabilitering av svømmebasseng mv på Romsås bad.
Det er behov for å gjennomføre rehabiliteringsarbeider på Romsås bad i Oslo. Anlegget består blant annet av et hovedsvømmebasseng med lengde 25 meter og bredde 9 meter. i tillegg er det et mindre barnebasseng på anlegget.
Begge bassengene har stor slitasje. Det lekker rund 25m bassenget og betongkonstruksjonen under bassenget viser skader i betongen og korrosjonskader. Det er vanskelig å tømme bassenget på grunn av store spenninger i veggene og fare for flisras. Renseanlegget er underdimensjonert med lav sirkulasjon og tilfredsstiller ikke dagens krav i henhold til «Retningslinjer for vannbehandling i offentlige bassengbad». Det er begrenset hvor mange personer som kan oppholde seg i bassenget samtidig, grunnet for dårlig kapasitet på renseanlegget.
Det skal utføres følgende arbeider på anlegget:
Det skal settes inn stålbasseng i det eksisterende 25m bassenget. Dette inkluderer utskifting av eksisterende rørføringer og installasjoner og nyetablering av teknisk rom under bassenget.
i tillegg skal oppdragsgiver ha opsjon på utførelse av følgende; hevesenkebunn hovedbassenget (25-meters bassenget), etablering av nytt stålbasseng i eksisterende barnebasseng, klatrevegg samt rehabilitering av kulvert under gangvei utenfor svømmehallen.
For øvrig vises til kravspesifikasjon.
Oppdraget skal gjennomføres som en totalentreprise.
Anbud id:
459410
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 1. April 2017

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud