Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bilverksted, Stålarbeider i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2018030057 - Rammeavtale for service, vedlikehold og reservedeler til Volvo anleggsmaskiner og Volvo produkter

Anskaffelsens formål er å dekke Oppdragsgivers behov for leveranse av verkstedtjenester, delsystemer, reservedeler og teknisk støtte til Forsvarets beholdning av Volvo anleggsmaskiner og produkter produsert av Volvo Construction Equipment ab. Beholdningen består hovedsakelig av ca. 150 Volvo hjullastere, men andre Volvo anleggsmaskiner som for eksempel Volvo hjulgraver omfattes også av avtalen. Forsvaret har per i dag 20 forskjellige modeller av Volvo hjullastere, se nærmere Vedlegg b - Kravspesifikasjon, hvor alle modellene er angitt, herunder de aktuelle delsystemer til hjullasterne.
Avtalen skal sikre Oppdragsgivers vedlikehold- og forsyningskapasitet for den eksisterende maskinparken på Volvo anleggsmaskiner utover det Forsvarssektoren har i egen organisasjon, til en bærekraftig kostnad.
Utføringen av vedlikeholdstjenestene skal som hovedregel utføres hos Forsvarets verksteder, med mindre annet er avtalt, se nærmere Vedlegg e - Leveringsbetingelser. Rammeavtalen er ikke ment som en erstatning for Forsvarets verkstedressurser, men som et supplement når egne verksteder ikke har kapasitet eller blir styrt mot høyere prioritert materiell. i tillegg vil enkelte av Forsvarets baser og avdelinger være helt avhengig av eksterne sivile verksteder da Forsvaret ikke har enge verkstedressurser i alle sine områder.
Anbud id:
664671
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 21. August 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud