Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Utleie i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

2019 Innkjøp Heis Hunn skole 19/1118

Oppdragsgiver ønsker å motta tilbud på levering, montering og igangkjøring av personheis inkl. Alle byggtekniske følgearbeider.
Det ønskes at anlegget leveres med 3 års garantitid fra protokollert overtagelsestidspunkt. Ved innlevering av tilbud ønsker oppdragsgiver at 1-års garantiservice er inkludert i tilbudsprisen.
Heisanlegget monteres i eksisterende heissjakt, med maskinrom-løs, stillegående drift. Anlegget skal betjene 3 etasjer: kjeller, 1. Etasje og 2. Etasje. Det er ikke behov for gjennomgangmulighet da heissjakt ikke er tilpasset dette. Heisstolen ønskes levert ferdig innredet, fortrinnsvis med led belysning.
Anlegget skal tilfredsstille alle lovpålagte krav i lov, forskrift og annen standard som regulerer heisanlegg i offentlige bygg, og være tilpasset reglene om universell utforming.
Oppdragsgiver ønsker at heisanlegget leveres klargjort for adgangskontroll-styring og med mulighet for gsm-overføring til fritt valgt alarmmottak. Spesifikasjoner rundt dette avklares nærmere ved detaljprosjektering.
Leverandør skal stå ansvarlig for egne målinger og andre relevante vurderinger som er nødvendige for tilpasning av heisanlegget til eksisterende heissjakt. Vedlagte skisser og bilder anses ikke egnet til utarbeidelse av tilbud. Befaring planlegges gjennomført, se eget avsnitt om dialog for nærmere beskrivelse.
Da anlegget skal monteres i et skolebygg ønsker oppdragsgiver at levering, montering og igangkjøring skjer i en periode med lav undervisnings-aktivitet. Fortrinnsvis i perioden 15 Juni - 15 August.
Vedrørende ansvarsforhold:
Byggteknisk installasjon er belagt med ansvarsrett for leverandørene. Den som skal utføre arbeidene må levere "Erklæring om ansvarsrett" til oppdragsgiver etter plan og bygningsloven.
Opsjon
Oppdragsgiver ber om at leverandørene gir pris på opsjon for utførelse av service for årene 2 og 3.
Anbud id:
568405
  • Sted:
    Overhalla
  • Registrert:
    Torsdag 14. Februar 2019