Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker, Taktekker i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

2019 Innkjøp ny taktekking over to høydebasseng Ryggahøgda

Eksisterende dekke over høydebasseng er utett og eksisterende tekking er moden for utskifting.
Eksisterende tekking skal fjernes og det skal bygges opp ny tekking med tak-membran og fall.
Dagens oppbygging er slik:
betongdekke, tekking og et lag med singel (Belastning), eksisterende lag med singel og tekking må fjernes før oppbygging og ny tekking.
Dekkene der arbeidet skal foregå ligger på bakkenivå slik at de er er lett tilgjengelig, Noe demontering av nettinggjerde må påregnes.
Det ønskes at det etableres fall ut ifra senter på bassengtakene. Diameteren på hvert av de to basseng er 20 meter, fallet bygges opp med ferdig tak isolasjon som Rockwoll eller lignende.
på hvert dekke er det noen gjennomføringer, en svanehals (rør for lufting 220mm ) og en adkomstluke (820x1125mm), disse skal ivaretas slik at de ivaretar sin funksjon også etter at jobben er ferdig. Eksisterende luker byttes ut med ny og den må være selvbærende og værbestandig (Plast/alu eller lignende) og nye hengsler som skal være værbestandig (Syrefast).
Ønsker oppbygging av et overbygg over adkomstluke (ca. 2 x 2 meter) full høyde, dette for og få til en god adkomst. i tillegg vil det gi mulighet for en god tetting opp imot ytterveggene, disse skal ikke være isolert men med låsbar ytterdør.
Det er strøm tilgjengelig for bruk i byggeperioden.
Entreprenøren er ansvarlig for fjerning av avfall og overskuddsmasser samt rep av eventuelt demonterte gjerder.
Det vil bli vurdert på pris, gjennomføringstid og miljø. Gjennomføringstid spesielt på grunn av at arbeidene er over to drikkevannbasseng og her bør man få tekket taket så snart som mulig for å unngå inntrengning av fremmedvann.
Anbud id:
576852
  • Sted:
    Overhalla
  • Registrert:
    Torsdag 4. April 2019