Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

2020-14 Saks og arkivsystem - Markedsdialog

Fjellinjen as ønsker å anskaffe et elektronisk saks- og arkivsystem som er godkjent etter NOARK5 standarden.
Potensielle leverandører inviteres med dette til møte for presentasjon av hvilke løsninger som kan tilbys for å dekke oppdragsgivers behov i forbindelse med anskaffelsen.
Det er satt av tid til presentasjoner med leverandører i løpet av september 2020. Potensielle leverandører bes om å ta kontakt gjennom kommunikasjonsmodulen i Mercell innen utgangen av den 11. September, for å avtale tidspunkt for møte.
Systemet som anskaffes skal dekke nødvendig funksjonalitet for å drive digitale arbeidsprosesser og oppfølging av disse, herunder administrativ saksbehandling, håndtering og videreformidling av inngående post gjennom ulike kanaler som e-post og Altinn, håndtering av alle prosesser knyttet til journalføring og arkivering i tråd med gjeldende lovkrav.
Kort fortalt ønsker vi et elektronisk saks- og arkivsystem som forenkler og effektiviserer saks- og dokumentbehandlingen og ivaretar og støtter opp under gode saksbehandlingsprosesser.
Saks- og arkivsystemet skal håndtere all sakshåndtering fullelektronisk slik at man ikke må holde papirarkiv på grunn av avgrensninger i løsningen og systemet må derfor ha løsninger og brukergrensesnitt opp mot saksbehandler på et nivå som sikrer lojalitet til valgt løsning.
Det er viktig at systemet er brukervennlig og intuitivt og har gode dokumenthåndteringsprosesser.
Gjennom den kommende anskaffelsen ønsker vi en helhetlig leveranse, som inkluderer bistand til implementering av system, effektivisering av våre dokumenthåndteringsprosesser og opplæring i hvordan systemet brukes.
Det presiseres at veiledende kunngjøring gjelder invitasjon til markedsdialog og ikke forplikter oppdragsgiver til kunngjøring av konkurranse.
Anbud id:
667238
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 3. September 2020

Lignende oppdrag i Oslo

1 anbud
  • Flytte webside
    Ønsker hjelp til å flytte webside, har filene på Dropbox. De skal installeres på fastname web hotell
    • Oslo
    • Tirsdag 2. April 2024
    • IT/Web og Support