Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Eiendomsmegler i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

2020-15 Eiendomsmeglertjenester

Molde eiendom kf har som oppdrag å anskaffe og avhende boliger og annen fast eiendom. Eiendommene og boligene som selges, skal som hovedregel selges til en uavhengig fastsatt takst eller til høystbydende i en åpen budrunde.
Boliger kan selges direkte til kommunale leietakere, uten åpen anbudsrunde, ved benyttelse av unntaksbestemmelser i kommunens avhendingsreglement.
Aktivitetene som etterspørres i denne konkurransen gjelder ordinære eiendomsmeglertjenester (kjøp/salg), men også aktiviteter tilknyttet salg direkte til kommunal leietaker, hvor de nevnte unntaksbestemmelsene benyttes.
molde eiendom kf har på denne bakgrunn behov for å knytte til seg leverandører av eiendomsmeglertjenester gjennom rammeavtale.
Rammeavtale er en kontraktstype som gir oppdragsgiver frihet til å gjøre bestillinger innenfor rammen av avtalen, men oppdragsgiver er ikke forpliktet til å kjøpe en bestemt mengde.
Avtaleforholdet er løpende, og oppdragsgiver vil gjøre bestillinger hos rammeavtaleleverandørene, i stedet for å gjennomføre konkurranseutsetting av hvert enkelt kjøp. på denne måten dekker denne kontraktstypen vårt behov for løpende å foreta raske innkjøp av ytelser av samme art.
Anbud id:
632741
  • Sted:
    Molde
  • Registrert:
    Fredag 6. Mars 2020