Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

2020 - EØS - Samspillsentreprise - Myrane idrettshall og badeanlegg, Kleppestø

Myrane idrettshall og badeanlegg skal inneholde dobbel idrettshall (2 håndball-størrelser), klatrehall og et svømme-/badeanlegg.
Det nye bygget er tiltenkt bygget på arealet der dagens "Verkstedsbygg" til Askøy Videregående skole er. Verkstedsbygget skal rives i denne konkurransen, før bygging av nytt idrettsbygg. Det samme gjelder dagens "Askøyhall" som skal rives etter at nytt idrettsbygg er ferdig og tatt i bruk. Det skal lages en plan for gjenbruk av materialene i begge disse byggene.
.
Nytt idrettsbygg skal knyttes til/legges tilrette for nytt nær-/fjernvarme anlegg og nytt bossug-system.
.
Utomhus arealet rundt nytt idrettsbygg skal opparbeides. Dette arealet ligger i kart "Områderegulering Myrane"(Vedlegg-Plan #URL0#), markert som BKB6 og o_SGS2 (deler av disse) og på hele o_GF.
.
Det er viktig å ta hensyn til va rammeplan som inneholder krav til flomveier.
.
i forbindelse med bygging av Askøy videregående skole, vil det etter planen i perioden fra høst 2020, etableres ny anleggsvei inn i området, som etter hvert skal være permanent vei. Dette arbeidet og bygging av ny skole, skal foregå frem til tentativt sommer 2022. Etter dette skal eksisterende bygg på denne skolen rehabiliteres, tentativt er dette arbeidet ferdig sommer 2023. Dette skjer i tilgrensing til tomten for idrettsbygget. Det må påregnes tilpasninger til prosjektet som er pågående på videregående skolen.
.
Opsjoner kan tilkomme i prosjektet, eksempelvis nye funksjoner basert på innspill i dialogen.
.
Det vil bli en prøvedrifts/opplæringsperiode på 2 år for dette prosjektet.
.
Prosjektet skal mest mulig gjennomføres som et heldigitalt prosjekt. Leverandørgruppen kan komme med innspill på hvordan dette kan gjennomføres på den mest optimale måten.
.
Kommunestyret skal godkjenne forprosjekt med målsum når dette foreligger. Intensjonen er at kontrakt for fase 2 da vil bli opprettet.
.
Prosjektets fase 1 omfatter spesifikasjon av behov og krav og tilråding om valg av konsept, utarbeidelse av skisse-, forprosjekt og prosjektbeskrivelse samt fremdriftsplan og målsum for gjennomføring av fase 2.
.
Det er partenes intensjon å inngå en ny avtale for Prosjektets fase 2 etter ferdigstillelse av fase 1. Prosjektets fase 2 vil omfatte (detalj-)prosjektering, bygging, innredning/utrustning, idriftsetting og prøvedrift i henhold til prosjekteringsmaterialet fra fase 1. Videre avtale/kontrakt forutsetter at intensjonene i avtale fase 1 er funnet innfridd og at Prosjekteier i forbindelse med behandlingen av forprosjektet vedtar at prosjektet skal videreføres. Prosjekteier kan også vedta at prosjektet gjennomføres etter annen modell i fase 2. Skifte av Leverandørgruppe ved overgang til fase 2 krever imidlertid en spesiell begrunnelse. En slik begrunnelse kan f. Eks være at det ikke oppnås enighet om referanserammen for fase 2.
Prosjektet skal deretter gjennomføres innenfor en tidsramme på ca 2 år.
.
Avtaleforholdet reguleres av vedlagte avtaler/kontrakter med bilag samt konkurransegrunnlagene med bilag og vedlegg. Herunder nevnes spesielt
- Avtaledokument samspillsentreprise etter allianseprinsippet, fase 1 felles definering av behov og krav, skisse- og forprosjektering med målsum og referanseramme for gjennomføring av prosjektets fase 2. Ref. Vedlegg 108 - Avtale fase 1- Frem til og med forprosjekt.
- Avtaledokument samspillsentreprise etter allianseprinsippet, fase 2 (detalj-)prosjektering utførelse/bygging, innredning/utrustning og prøvedrift. Ref. Vedlegg 109 - Avtale fase 2 - Prosjektering - Bygging - Idriftsetting.
Det gjøres oppmerksom på at kontraktene kan bli noe justert i løpet av dialogene.
Anbud id:
680924
  • Sted:
    Askøy
  • Registrert:
    Mandag 9. November 2020

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud