Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

20200088 Rammeavtale annonseformidling og mediebyråtjenester i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

20200088 Rammeavtale annonseformidling og mediebyråtjenester

Formål
Skatteetaten søker en (1) leverandør som kan levere ett bredt spekter av mediebyråtjenester og annonseformidling. i den forbindelse inviterer Skatteetaten til en konkurranse for rammeavtale om kjøp av mediebyråtjenester og annonseformidling.
Områder som avtalen skal dekke er strategisk medierådgivning og medieplanlegging i forbindelse med kunngjøringer og kampanjer, inkludert formidling og kjøp av annonsering, og stillings- og rekrutteringsannonsering i alle kanaler (tv, print, kino, utendørsreklame, radio, digitale og sosiale kanaler). God kunnskap og forståelse for mulighetene som ligger i digitale og sosiale medier, samt effektiv og målrettet formidling, optimalisering av kampanjer, er områder som blir spesielt viktig de neste årene.
Den statlige kommunikasjonspolitikken sier blant annet at staten skal være åpen, sørge for brukermedvirkning og nå ut til alle målgrupper. Som offentlig etat er det viktig å benytte kostnadseffektive kanaler, samt legge til rette for at kommunikasjonen underbygger målet om digitalt førstevalg. Dette stiller høye krav til vår kommunikasjon med landets skattytere og fordrer samarbeid med et mediebyrå som til enhver tid er oppdatert på alle kanaler og hvordan disse kan benyttes for å nå aktuelle målgrupper på en effektiv måte.
For ytterligere beskrivelse av anskaffelsen vises det til kravspesifikasjonen i vedlegg 2.
Anbud id:
770943
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 27. November 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud