Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

2021/1431 - Endoskopiutstyr til utbygging av Gastrolab sykehuset Levanger i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

2021/1431 - Endoskopiutstyr til utbygging av Gastrolab sykehuset Levanger

Ved Gastrolab drives i dag en virksomhet med alle typer endoskopier og der man tilpasser eksempelvis koloskop til pasient/problemstilling. Skop parken er derfor mangfoldig og brukes på tvers av rom for best mulig utnyttelse av utstyret. på alle disse enhetene har man endoskop og rack fra Olympus Norge as slik at alt utstyr er kompatibelt på tvers av enhetene. Personalet roterer mellom de ulike rom og enheter og standardisering av utstyret gir effektiv drift og god pasientsikkerhet. For å drive med optimal utnyttelsesgrad og god kvalitet er vi avhengig av å innlemme screeningrommene i denne fleksible driften og bruke det brede utvalget endoskop også på screeningrommene. Det forutsettes derfor at nye skop må være kompatible med eksisterende utstyr ved de ulike enheter og nye rack må være kompatible med eksisterende fleksible skop. Det stilles også krav til «skopguide» på klinikken.
Det er videre et krav at skopene skal kunne spores. Sykehuset Levanger har i dag en stor skop park og sporingsverktøyet på skop som er koblet til endobase. Dette gjør at klinikken kan spore bruken av hvert skopi til hver pasient. Det innbefatter en helhetlig kontroll som går via tørkeskap til skopi og videre til vaskemaskin og tilbake til tørkeskap. Det er ikke mulig å ha en delt eller delvis funksjon på dette ut fra et smittehensyn. Sporing er viktig med tanke på eventuelt smitteoppsporing. Dette er også blitt et formeldt krav i forbindelse med tarmscreening.
Oppsummert har vi lagt tekniske krav i forhold til eksisterende utstyr og driftsform til grunn for direkteanskaffelsen fra Olympus as, men også ressursbruk, sikkerhet, smittesporing og opplæring av personale på de ulike enheter.
Anbud id:
761312
  • Sted:
    Levanger
  • Registrert:
    Søndag 17. Oktober 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud