Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

2021_2111 Intensjonskunngjøring -ALT-I-ETT frittstående kjøretøyadministrasjons - og oppfølgingssystem i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

2021_2111 Intensjonskunngjøring -ALT-I-ETT frittstående kjøretøyadministrasjons - og oppfølgingssystem

Beskrivelse av anskaffelsen
Holmestrand kommune har til hensikt å inngå kontrakt med Electric Time Car as om leveranse av CarAdmin - et helhetlig frittstående kjøretøyadministrasjons - og oppfølgingssystem for egenoppfølging av kommunens kjøretøyflåte. Systemet ivaretar flere ulike funksjoner i ett og samme system: Kjøretøyregister med statuser, bilpool, miljørapport, integrert-nøkkelsikring, skadeoppfølging, vedlikeholdsoppfølging, verkstedløsning, veivedlikehold, elektronisk kjørebok, dokumenthåndtering, flåtestyring og kjøretøyøkonomi. i tillegg støtte systemet oppfølging av El-sykler, nøkler og andre objekter. Systemet håndterer flere ulike typer kjøretøy og utstyr tilhørende kjøretøy og gir en helhetlig oversiktlig over kjøretøyets km, - tilstand, og oppfølging av kjøretøyflåten. Bilpool funksjonalitet med ut og innlevering av kjøretøy kan foregå på flere lokasjoner med bilpool både med og uten nøkkelsikring. Systemet skal være et alt i ett system, slik at vi slipper å forholde oss til mer enn ett system. Systemet skal har funksjoner for el-biler slik at sjåførene får det kjøretøyet som har mest strøm/ladning på batteriet. Det skal være mulig for alle kommunens ansatte å reservere kjøretøy via en nettbasert løsning, mobilapp og fra Outlook. Hvilke biler som kan reserveres av de ansatte må kunne styres fra systemet. Rapportering på kjøretøy og økonomiske oppfølging med kostnadsfordeling kjøretøykostnader er forhold som blir ivaretatt av systemet. Videre så gir systemet mulighet til lagring og arkivering av kjøretøy historikk
. Type prosedyre
Kontraktsinngåelse uten kunngjøring av konkurranse
- Anskaffelsen ligger utenfor virkeområdet til anskaffelsesforskriftenForklaring
Begrunnelse for tildeling av kontrakt uten kunngjøring av konkurranse: Etter en grundig undersøkelse av markedet, finner vi at det kun er en Leverandør som kan levere denne typen helhetlig kjøretøyadministrasjonssystem.
Markedet er undersøk gjennom nettsøk, kontakt med leverandører og Orkland kommuner som nylig har anskaffet CarAdmin, som på selvstendig grunnlag også har undersøkt markedet. Kontrakten er med all sannsynlighet godt under nasjonal terskelverdi, men kommunen velger likevel å foreta intensjonskunngjøring for å informere markedet.
Anbud id:
702216
  • Sted:
    Holmestrand
  • Registrert:
    Fredag 26. Februar 2021

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud