Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

2021/246 - Pasientovervåkningsutstyr til Barne- og ungdomsklinikken, Akutt og Mottak - STO i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

2021/246 - Pasientovervåkningsutstyr til Barne- og ungdomsklinikken, Akutt og Mottak - STO

Dagens pasientovervåking på St. Olavs Hospital er Philips og levert av Vingmed as.
Ved bygging av nytt sykehus (Byggefase 1, år 2003. Byggefase 2 år 2007), ble pasientovervåkingssystemet konkurranseutsatt. Der ble Philips pasientovervåking valgt ihht. Kravspesifikasjon.
Da St. Olavs Hospital hf anskaffet nye anestesiapparater i 2012, ble Philips pasientovervåking valgt som integrert overvåking, med opsjon ved videre anskaffelse av nye anestesiapparater.
For de andre foretakene ble pasientovervåkingssystem konkurranseutsatt:
hnt: 2012 (Levanger og Namsos)
hmr: 2010 (Ålesund), 2014 (Kristiansund), 2017 (Volda).
Etter den tid har det vært kontinuerlig kjøp av Philips pasientovervåking på St. Olavs Hospital hf, ved erstatning av utstyr, samt utvidelse av systemet.
i 2017 ble Philips pasientovervåking utvidet til et regionalt system sammen med hnt og hmr.
Det vil si vi har felles servere (totalt 8 stk.) med tilhørende sentraler (totalt 69 stk.) koblet sammen som et stort system. i systemet har vi totalt ca. 1500 monitorer av ulike modeller som er tilknyttet de ulike 69 sentralene og videre mot serverløsning. Systemet er et av Nordens største systemer og driftes av mta sammen med Vingmed. i 2019 ble det undertegnet en sma (Software Maintenance Agreement) med Vingmed som forplikter Vingmed til å ha nødvendig oppdatert sw og konfigurasjon på hele systemet. Avtalen sikrer nyeste sw og garanti for oppetid på systemet. Enheter i systemet er kun kompatible med Philips produkter og tilbehør/grensesnitt godkjent av Philips.
Andre leverandørers enheter er ikke kompatible med Philips system og kan ikke integreres i eksisterende system. Det å innføre andre systemer for pasientovervåking vil være en betydelig kostnad og utfordring ift. Infrastruktur, opplæring, pasientsikkerhet, driftskostnader og effektivitet.
St. Olavs Hospital hf på Øya er bygd i ulike faser, med innkjøp av mtu (Medisinsk Teknisk Utstyr) og pasientovervåking suksessivt.
De siste årene har noe av de eldste monitorene blitt erstattet av nye. i tillegg er sykehusene under stadig utvikling der økt behov for pasientovervåking har fremskyndet anskaffelse av Philips pasientovervåking.
Anbud id:
754616
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Lørdag 18. September 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud