Møbelsnekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1822 Siste år
1514 Siste 3 mnd
69 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

(21/00502) Kontor- og konferansemøbler, rammeavtale

Registrert Dato: Tirsdag 19. Oktober 2021

Kjøp etter denne kontrakten gjelder kun for behov i Stenersgata 1 A/B. Kontraktens varighet går frem av forsiden. Utløsing av opsjonen skjer automatisk med 1 år av gangen med mindre det gis beskjed om annet senest 1 måned før avtalens utløp. UNE flytter fra eksisterende lokaler i Stenersgata 1 A/B senest 31.07.25. Senest etter denne datoen avsluttes evt. avrop på siste opsjonsår.
Oppdragsgiver har anledning til å kjøpe utenfor rammeavtalen ved suppleringskjøp, manglende levering og i tilfelle der produktet må spesialbestilles/tilvirkes eks. med helsemessig begrunnelse. Det er også anledning til å kjøpe brukte møbler utenfor rammeavtalen.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget iht FOA §19-4, og har kommet til at det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å anta hele eller deler av et tilbud.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale, med tilhørende standardvilkår.
Rammeavtalen har en varighet fra og med 2021-11-15 til og med 2023-11-14 med mulighet for oppdragsgiver til ytterligere forlengelse i inntil 2 år, med 12 måneder av gangen.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med 1 leverandør.
Utløsing av opsjonen skjer automatisk med 1 år av gangen med mindre det gis beskjed om annet senest 1 måned før avtalens utløp. UNE flytter fra eksisterende lokaler i Stenersgata 1 A/B senest 31.07.25. Senest etter denne datoen avsluttes evt. avrop på siste opsjonsår.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.


Referansenummer:  21194

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift