Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3679 Siste år
1351 Siste 3 mnd
312 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

21-sam-2008 opprusting av damstredet og damplassen

Registrert Dato: Tirsdag 19. Mai 2009

Samferdselsetaten skal nå brosteinsbelegge Damstredet i sin helhet (fra Akersveien og ned til Fredensborgveien). Arealet ned mot trapp mot Fredensborgveien er også omfattet. Brosteinene settes i buemønster slik som skissert i tegning J1. Prosjekt miljøgate Fredensborgveien/Rostedsgate vil stå for overgangen mellom Damstredet og Fredensborgveien. Dette pga at endringer i kryssløsningen vil føre til større forandringer i Fredensborgveien.
Gateløpet skal belyses og det settes opp de samme lysene som i Dopsgate. Plasseringen av lysmastene kan endres i forhold til eksisterende tegning.
Akersveien skal innsnevres fra Damstredet til Westye Egebergs gate. Det skal etableres langsgående parkeringsplasser i stedet for dagens skråstilte. Fortau mot Vår Frues Gravlund beholdes og parkeringsplassene etableres som skissert i tegning B1, 2.5 meter pluss 4.5 meter kjøreareal. Fortau på østre side vil bli ca 2.5 meter. Eksisterende fortau i Akersveien og inn Damstredet beholdes.
Plassen skal etableres med en betongkonstruksjon. Konstruksjonen skal følge mest mulig av den historiske linjen til dammen som en gang var der. Dybden varierer fra 5-15 cm og skal ha en teknisk installasjon i Damstredet. Her vil man også få tilkobling til vann- og avløpsetatens sine ledninger. Rundt plassen skal det være et gangareal som gruslegges. På fasaden inn mot husene så skal det etableres blomsterbed med stauder. Nord på plassen skal det utplasseres 3 benker (mengdebeskrivelse vedlegg 1.1.1).
Vann og Avløpsetaten er også med på prosjektet. De skal reetablere vannledningen i Damstredet og deler av Akersveien. Denne jobben er en del av dette anbudet. Beskrivelsen for VAV jobbene er delt opp i 2 mengdebeskrivelser(vedlegg 1.1.2 og vedlegg 1.1.3).
Telefonkiosk fjernes. Telenor kontaktes for fjerning av telefonkiosk.
Vedrørende universell utforming så blir forholdet forverret i forhold til dagens situasjon. Brostein som dekkebelegg er ikke gunstig for noen når det gjelder fremkommelighet. Bakken i Damstredet er allikevel så bratt at de fleste med funksjonshemninger uansett vil velge en annen vei. Plassen skal gruslegges. Det vil bli en flate som er fremkommelig selv for rullestolbrukere. Det vil være god avstand mellom dam og krakker, og kantstein mot fortau vil senkes slik at den kan forseres uten store anstrengelser.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere