Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

211878 Nytt arrangement telt Gjøvik Gård

Gjøvik gård ligger sentralt i Gjøvik som ligger ca. 123 km nord for Oslo langs RV4 og 103 km fra Oslo Lufthavn langs E16 og RV4. gården har hatt en sentral betydning for Gjøviks utvikling og gården (Hovedbygning Drengstua og låve samt tunet og alléer) er vernet etter §15 kulturminneloven mens Gjøvikhallen, Skybergstua, Bygartnerstua og området mellom bygningene og mot Hunnselva er vernet etter § 19. Det vil si området der teltet skal stå er vernet etter §19.
Etter mange år med et oppstrammet og svevende telt på Gjøvik gård ble dette foreldet. i en periode er dette erstattet av et tradisjonelt telt med vegger. Imidlertid ønsker man nå en mer semipermanent løsning med: «Et svevende tak satt opp om våren og tatt ned om høsten».
Norconsult (tidligere jaf arkitektkontor) har laget skisser av en teltduk båret av 3 søyler med utkraget vektarm som bærer toppen av pyramidene i telttaket. Det er tre søyler og 3 vektarmer samt en rekke ståltau for oppstramming. Oppdragsgiver har ikke vurdert konstruksjonen i detalj, men ser at denne har sine utfordringer. Imidlertid finnes det leverandører som har en rekke varianter og det kan være mulig at disse kan levere uten for mange modifikasjoner. Vi forespør derfor etter et telt, lik i funksjon og så lang det lar seg løse, likt i utseende eller endret utseende. Det er teltets kvalitet og pris som vil telle i konkurransen. Skisser av foreslått form finnes på forsiden og i vedlagte tegninger (se vedlegglagte tegninger for plassering og utseende).
For nærmere orientering om prosjektet, entrepriseoppdeling og kontraktarbeidet, se del ii - Kontraktsgrunnlaget.
Kontraktens oppstart er satt til primo februar med oppstart montering på plassen 15 juni 2022 og forventet ferdigstilling #URL0# 2022. Imidlertid skal entreprenør uten ubegrunnet opphold overlevere byggherren grensesnittinformasjon slik at all nødvendig preparering av fundament kan gjøres før oppstart.
Som kontrakt bestemmelser gjelder ns 8407 med de korreksjoner som framgår av del ii -Kontraktsgrunnlaget, punkt b. 2 Spesielle kontraktsbestemmelser og b. 3 Seriøsitetskrav.
Det gjøres oppmerksom på at Gjøvik kommune har begrensede midler til dette prosjektet og selve teltkostnaden kan ikke overstige 2, 4 mill. Eksklusive mva. Ut over dette er det avsatt midler til fundamentering, landskapsforming sanitær, sterk- og svakstrøms forsyning samt utstyr.
Anbud id:
767300
  • Sted:
    Gjøvik
  • Registrert:
    Fredag 12. November 2021