Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

23-sam-2011 ole deviksvei

Det skal nå anskaffes bygg- og anleggsarbeider for oppgradering av Ole Deviks vei. Det skal bygges sykkelfelt og nye fortauer på begge siden av veien. Antallet avkjørsler skal reduseres og strammes opp, samtidig som parkeringsplassene langs veien skal avgrenses mot nytt fortau. Bussholdeplassene langs veien skal oppgraderes og utstyres med sis-informasjonstavler, nåværende luftstrekk skal legges i grøfter og ny gatebelysning skal etableres.
Den største utfordringen ved dette prosjektet er at veien til perioder er svært trafikkbelastet. i tillegg til daglige bussruter, går det også en del tungtransport til de ulike bedriftene lans veien. Det vil stilles krav om at det tilrettelegges for kontinuerlig gjennomgangs- og varetransport under hele byggeprosessen.
Det vil i denne konkurransen bli avholdt tilbudskonferanse i Samferdselsetatens lokaler i Strømsveien 102, 26. 04. 2011 kl. 12: 00.
Ytterligere opplysninger om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlaget med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes Anskaffelsesportal:
#URL0#
Anbud id:
142690
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 13. April 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud