Arkitekt, Prosjektleder i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

388 Siste år
100 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2455237 Skjold - Fornyelse Kinosal

Registrert Dato: Mandag 16. April 2012

Formålet med tilbudsinnhentingen er inngåelse av avtale med en prosjekteringsgruppe frem til ferdig detaljprosjekt og avsluttet byggefase. Oppdraget er todelt og består av følgende faser:
? Fase 1: Utarbeidelse av detaljprosjekt og bistand i anskaffelsesfasen / kontraheringsfase
Honorar: Fastpris iht NS8401
? Fase 2: Oppfølgning i byggefasen og garantiperioden
Honorar: Timehonorar basert på kostnadsramme iht NS8401
Prosjektet består i utarbeidelse av detaljbeskrivelse for entreprisekonkuranse til NS8405 Generalentreprise for rehabilitering av eksisterende kino / velferdsbygg ved Skjold leir i indre troms.
I Skjold leir er deler av bygningsmassen og leirstrukturen fredet ved forskrift av 6. mai 2004 som oppfølgning av Landevernsplan for Forsvaret (2000). Velferdsbygget er i henhold til fredningsforskriften fredet og fredningen omfatter både eksteriør og interiør. Dette medfører at bygget i stor grad skal tilbakeføres til opprinnelig utførelse lik byggeår.
Velferdsbygningen er tegnet av arkitektene Gudolf Blakstad og Herman Munthe-Kaas og ferdigstilt i 1956. Bygget ligger rett utenfor leirgjerdet ved hovedvakta, og er et av byggene som er fredet i tilknytning til leiren. Grunnformen var opprinnelig et bygg med to hovedfløyer i vinkel med et sentralt inngangsparti, og i tillegg en mindre fløy langs hovedvegen med boliger for befal. Senere er det oppført et tilbygg mot sør med bl.a. nytt kantinekjøkken.
Velferdsbygget har et totalt areal på ca 3.122 m2 og et bebygd areal på ca 1.357 m2. 2.054 m2 av dette arealet inngår i prosjektet med renoveringen. Det er da tatt utgangspunkt i alternativ 2 i vedlagte forprosjekt, som er beskrivende for prosjekteringsoppdraget
Denne anskaffelsen gjelder de arkitektoniske og tekniske fagene, samt prosjekteringsleder (PGL).
Se konkurransegrunnlaget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere