Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

2495423 Bjørnøya/ Hopen/ Jan Mayen/ Ny Ålesund - POL - anlegg.

Prekvalifisering/konkurranse om Rehabilitering/innbygging av eksisterende tankanlegg for f-44 for de 4 lokasjonene. i tillegg skal det foretas diverse utbedringsarbeider ved helikopterlandingsplass på Hopen.
Hopen:
Eksisterende helikopterlandingsplass og tankanlegg skal flyttes på grunn av erosjon fra sjø. Ny helipad prosjekteres for Eurocopter 332 (superpuma) ihht. bsl e 3-5 Forskrift om utforming av store helikopterplasser. Det skal i tillegg bygges nytt tankbygg som skal være omtrent 97 m2 for å romme 3 stk drivstofftanker à 15 m3.
Jan Mayen:
på Jan Mayen skal det oppgraderes til tilsvarende tankanlegg som på Hopen. Anlegget skal stå i tilknytting til eksisterende garasjeanlegg ved flystripe. Tankbygget skal være på omtrent 81 m2. Bygget skal romme 2 stk drivstofftanker à 15 m3, bunkringskabinett, småoppbevaring med muligheter for registrering. Dette planlegges med et paralellt oppdrag for utskifting av innflygningslys ved flystripen på Jan Mayen.
Ny Ålesund:
på Ny Ålesund er det behov for etablering av nytt tankbygg på omtrent 63 m2 uten påbygg. Bygget skal romme 2 stk drivstofftanker à 15 m2 og skal utføres på samme måte som tankanleggene på de øvrige lokasjonene.
Bjørnøya:
For Bjørnøya vil det være behov for å etablere tankbygg på omtrent 150 m2 i tilknytning til eksisterende helikopterlandingsplass. Tankbygget utføres på tilsvarende vis som på de øvrige lokasjonene og skal romme 6 stk drivstofftanker på à 15 m3.
Anbud id:
272920
  • Sted:
    Bodø, Tromsø Bardu  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 14. Oktober 2013

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud