Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

25-2010 konsulentoppdrag - støtte til demonstrasjon av sensorsystem til styrkebeskyttelse

Forsvarets forskningsinstitutt (ffi) er pålagt av det norske forsvar å støtte utviklingen av en? Fremskaffelsesløsning? For framtidige målsetninger i Styrkebeskyttelse. FFIs støtte omfatter test og evaluering av alternativer for deteksjon, identifisering og gjenkjennelsessystemer til bruk ved beskyttelse av framskutte baser (fob) og nøkkelposisjoner. Evaluering av alternative systemer vil inkludere en demonstrasjons- og testperiode. Demonstrasjonen er tenkt holdt i oktober/november 2010 i Rena leir ved bruk av Forsvarets testsenter (kts). Et visst antall norske soldater og system for demonstrasjon og testing vil bli involvert.
Oppdraget består i:
Utvikle demonstrasjonsscenarioer, inkludert mop og moe
Gi generell støtte til ffi i gjennomføring av prosjektet, herunder risikostyring
Levere en sluttrapport for demonstrasjonenLevere en endelig sluttrapport
Forsvarets forskningsinstitutt (ffi) er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har 666 ansatte, hvorav 454 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, kjemi, biologi, medisin, psykologi, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre arbeidsenhet i Horten. For mer informasjon se våre hjemmesider #URL0#
Frist for å levere tilbud er satt til onsdag 28 juni kl 1200.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL1#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
101886
  • Sted:
    Lillestrøm
  • Registrert:
    Torsdag 17. Juni 2010