Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

30047 Plan- og designkonkurranse vedr. nytt hovedkontor for Viken fylkeskommune

Prekvalifisering til idekonkurranse.
Viken fylkeskommune, avdeling Eiendom, inviterer prosjekteringsgrupper til prekvalifisering for idékonkurranse for: 30047- Nytt hovedkontor i Sandvika. Anskaffelsen gjennomføres som en plan- og designkonkurranse (idekonkurranse) i henhold til forskrift om offentlige anskaffelser Del i og v.
Oppdragsgiver har til hensikt inngå kontrakt med vinneren av idekonkurransen, jf. foa § 13-4 g).
Tildelingskriterier i plan- og designkonkurransen:
Vinner vil bli kåret i henhold til en totalvurdering hvor arkitektur hovedkontor og arkitektur stedsutvikling er hovedkriteriene. Underkriterier blir angitt i konkurransegrunnlaget. Bedømmelse skjer på grunnlag av følgende kriterier:
Arkitektur stedsutvikling
Klar arkitektonisk idé som forsterker byens og områdets identitet og utviklingen av Sandvika nord med omkringliggende bygg, torg, plasser/ gater samt en felles løsning på trafikk og gang-/sykkel ut fra kommunens planprogram og vfk`s ønsker.
Arkitektur hovedkontor
høy arkitektonisk egenverdi med en volumoppbygging som gir et helthetlig og samlende, nøkternt kontorbygg, oppfyllelse av rom- og funksjonskrav, oppfyllelse av Breeam Nor Excellent, gjennomførbarhet, arealenes fleksibilitet/ generalitet, økonomi, samt et robust bygg som tåler endringer etc.
Anbud id:
685081
  • Sted:
    Bærum, Asker Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 30. November 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud