Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

30049 Ås vgs. Rehabilitering bygg G - Totalentreprise

Viken fylkeskommune avd. Eiendom er oppdragsgiver og byggherre i denne kontrakten.
Ås videregående skole ligger sentralt i Ås kommune. Skolen ligger på en tomt som eies av Viken fylkeskommune. på tomten ligger også Åshallen, som skal utvides parallelt med rehabilitering av bygg g.
Ås videregående skole har totalt syv bygg, og skal gjennom flere delprosjekter utvide kapasiteten fra 1200 til 1500 elever. i dette tiltaket skal bygg g rehabilitering og ombygges. Bygg g er fra 1976 og totalt 4403 m2 bta. Det er et frittliggende bygg, med to hovedetasjer og en mesaninetasje (teknisk etasje) mellom 1. Og 2. Etasje i byggets kjerne. Som en del av rehabiliteringen skal det bygges en ny teknisk etasje på taket.
Bygg g huser per i dag studieretningene elektrofag, tilrettelagt opplæring, frisør, blomst, interiør og eksponeringsdesign (fbie), håndverk, design og produktutvikling (hdp) og kunst, design og arkitektur (kda). Etter rehabiliteringen skal tilrettelagt opplæring flyttes til et annet bygg, mens de resterende blir værende.
Omfang av riving:
Riving skal medtas i nødvendig omfang for å gjennomføre byggearbeidene som tegnet og beskrevet. Dette omfatter eksempelvis riving av vegger, dører, vinduer, silo, himling, gulvbelegg og trapper. Rivearbeidene inkluderer også bortkjøring og nødvendige kostnader/gebyrer knyttet til dette. For utfyllende beskrivelse av rivearbeidene vises det til kontraktsgrunnlagets vedlegg C2 Teknisk beskrivelse, samt vedlagte rivetegninger.
Entrepriseform og kontrakt:
Arbeidene gjennomføres i sin helhet som en totalentreprise etter ns 8407.
Anbud id:
694777
  • Sted:
    Ås
  • Registrert:
    Mandag 25. Januar 2021

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud