Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

30287 - Tannhelse – konsolidering av elektronisk pasientjournal - Med delkontrakter

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

30287 - Tannhelse – konsolidering av elektronisk pasientjournal - Med delkontrakter

01. 01. 2020 ble Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommuner slått sammen til Viken fylkeskommune. Det elektroniske pasientjournalsystemet (epj) som ble med videre er Nextsys Dental Office - Offentlig. For å sikre effektiv drift er det behov for å spleise databasene fra Opus Dental. målet er ett felles epj med fullstendig og korrekt innhold.
Oppdragsgiver kan gjennomføre en anskaffelse uten konkurranse dersom anskaffelsen gjelder ytelser som bare en bestemt leverandør kan levere fordi konkurranse er umulig av tekniske årsaker, jf. Forskrift om offentlige anskaffelser § 13-4 bokstav b) nummer 2.
Oppdragsgiver har til hensikt å inngå kontrakt uten forutgående konkurranse da det kun anses å eksistere én leverandør som kan utføre den aktuelle tjenesten. Det vises til at Norjournal har utviklet kildekoden til systemet og alle integrasjoner til Nextsys Dental Office – offentlig og at oppdragsgiver ikke kjenner til at andre tilbydere kan utføre de nødvendige konsolideringer i dette systemet.
Med denne intensjonskunngjøringen informeres det om at fylkeskommunen har til hensikt å inngå avtale med Norjournal as, dette med hjemmel i forskrift om offentlige anskaffelser § § 13-4 bokstav b) nummer 2.
Avtalen vil inngås og eies av Viken fylkeskommune.
Anbud id:
732121
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 18. Juni 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud