Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Oslo
Avsluttet

39/2009 konsulenttjenester for prosjektering av skulptur og kulturminneparken på ekeberg

Forprosjektets mål er å legge fram et reguleringsplanforslag for skulptur- og kulturminneparken for politisk behandling, samt forhandle fram en avtale mellom Oslo kommune og Stiftelsen om etablering og drift av skulptur- og kulturminneparken. Det gjennomføres en reguleringsplanprosess med konsekvensutredning i henhold til ny plan- og bygningslov. Parkens størrelse vil først bli avklart gjennom forprosjektfasen.
Det er etablert en prosjektgruppe ledet av Kulturetaten, med deltagere fra Byantikvaren, Plan- og bygningsetaten, Friluftsetaten og C. Ludens Ringens Stiftelse, som vil følge konsulentoppdraget.
Anskaffelsens formål er å engasjere konsulenter med hovedvekt på landskapsarkitektkompetanse for å utarbeide følgende som grunnlag for reguleringsplanen:
- Planskisser/illustrasjonsplaner
- Illustrasjoner/perspektiver
- Samlet plan
- Teknisk reguleringskart
Leverandøren må knytte til seg nødvendig kompetanse for oppdraget. Kompetansebehovet er angitt i kravspesifikasjonen.
Anslått verdi for anskaffelsen er på mellom 600000 og 800000 kroner.
Konkurransegrunnlaget med vedlegg kan lastes ned fra følgende side: https://lextra.oslo.kommune.no/app/koeportal/innkjop.portal
Anbud id:
63690
 • Sted:
  Oslo
 • Registrert:
  Onsdag 2. September 2009

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud